Artan dolma içi böyle saklanır! 2 saat önce çıkarın, tadı hiç değişmeyecek
Artan dolma içi böyle saklanır! 2 saat önce çıkarın, tadı hiç değişmeyecekSofralarımızın pratik yemeklerinden olan dolma, kimi zaman biberle, kimi zaman da farklı sebzelerle hazırlanır. Dolma yapmak için hazırladığınız iç harcın ölçüsü bazen fazla gelebilir. Böyle durumlarda arta kalan harcı atmak yerine böyle saklayabilirsiniz.
17.03.2025Püf Noktası
Biber dolmasına lezzet katan tüyo! Asla dağılmıyor ve kuru olmuyor
Biber dolmasına lezzet katan tüyo! Asla dağılmıyor ve kuru olmuyorBiber dolması, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Ancak pişirirken dolmaların dağılması ya da iç harcının kuru kalması, birçok kişinin en büyük sorunu. İşte dolmalarınızı lezzetlendirecek ve mükemmel kıvamda pişmesini sağlayacak yöntemler!
8.03.2025Bilgi Rehberi