Sadece hamur kabartmıyor, demliği de parlatıyor! Tek hamleyle ilk günkü gibi olsunHemen hemen her gün kullandığımız çaydanlıkların içi zamanla kararma yapabilir. Bu kararmaları yok etmek için elinizden geleni yapsanız da bir türlü ilk günkü gibi bembeyaz olmadığını görürsünüz. Bu durum canınızı sıkmasın çünkü tek bir malzemeyle dakikalar içinde çaydanlığınız ilk günkü haline dönebilir.
Rizeliler çay demlemenin ince noktasını açıkladı! Çay asla acı olmuyorRize, çayın en iyi demlendiği ve en lezzetli şekilde sunulduğu yerlerden biri olarak bilinir. Çay tiryakileri için çayın tadı, kokusu ve kıvamı son derece önemlidir. Rizeliler ise yılların deneyimiyle çay demlemenin sırrını açıkladı. Bu teknikle çay, ne kadar beklese de asla acı olmuyor ve her fincanda mükemmel bir lezzet sunuyor. İşte Rizelilerin çay demleme sırları ve bu eşsiz lezzeti yakalamanın püf noktaları!
17 yıldır tek işi gücü çay! Kimsenin bilmediklerini biliyor: 'Demlikte değil, markette başlar'Sabah akşam altı hiç sönmeyen çaydanlıklar Türkiye'nin her noktasında mis gibi bir çay kokusu almanızı sağlayabilir. Ancak tadına baktığınızda her çayın aynı lezzette olmadığını anlarsınız. Mis gibi çay kokusu alıp, tadına baktığınızda hayal kırıklığına uğramamanız için 17 yıllık çaycı Erdin Mert'in tavsiyelerine göz atmanızı öneririz!