Son dakika Belediye Başkan adayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Belediye Başkan adayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Belediye Başkan adayı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.020 belediye başkan adayı haberi bulunmuştur.
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin soruşturmada, Bursa delegesi ifade verdiAnkara Cumhuriyet Başsavcılığının, CHP'nin 4-5 Kasım 2023'te yapılan 38. Olağan Kurultayı'nda "kurultay günü para karşılığı oy kullandırıldığı" iddialarına ilişkin soruşturmasında, partinin Bursa delegesi Serda Tandoğan Kuru tanık sıfatıyla ifade verdi.
‘Yolsuzluk’tan tutuklu ‘terör’den serbestİBB Başkanı İmamoğlu, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “rüşvet almak” ve “ihaleye fesat karıştırmak” gibi suçlardan tutuklanırken “silahlı terör örgütüne yardım etme” suçundan serbest bırakıldı. Karar sonrası İmamoğlu görevinden uzaklaştırıldı.
Aziz Yeniay'a silahlı saldırı girişiminde soruşturma tamamlandıMahalli idareler seçimlerinde AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olan Aziz Yeniay'ın 10 Şubat 2024’te seçim çalışması sırasında yaşanan silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede 61 zanlının çeşitli suçlardan değişen oranlarda hapisle cezalandırılması talep edildi.
CHP lideri Özel’den diploma yorumu: Korkunun göstergesiCHP Genel Başkanı Özel, diploma soruşturmasıyla ilgili olarak “Diplomanın iptalinden medet ummak, bu ülkeyi yönetenlerin acziyetinden başka bir şey değil. Ekrem İmamoğlu’ndan ne kadar çok korktuklarını gösteren bir şey” dedi.
Erdoğan'dan yüzde 51'lik değişim kararı! Yeni transferler MKYK'daCumhurbaşkanı Erdoğan, kongrede en büyük karar organı olan 75 kişilik MKYK’da yüzde 51’lik bir değişim yaptı. 39 üyenin değiştiği MKYK listesine İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçen isimler de girdi.
Erdoğan'dan yüzde 51'lik değişim kararı! Yeni transferler MKYK'daCumhurbaşkanı Erdoğan, kongrede en büyük karar organı olan 75 kişilik MKYK’da yüzde 51’lik bir değişim yaptı. 39 üyenin değiştiği MKYK listesine İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçen isimler de girdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: Artık gizli ittifak yokAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin Tire 8. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 2023 seçimi öncesi CHP'nin 'gizli bir ittifak' içinde olduğunu söylediklerini belirtip, "Bugün artık gizli ittifak yok. CHP'nin otobüsünün üstünden HDP Eş Genel Başkanı açıklama yapıyor" derken, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da "Türkiye Yüzyılı'nın misyonu ve vizyonu ile Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ilerlememizi hiç hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.
İtirafçıdan Ahmet Özer iddiası: 'Duran Kalkan'ın talimatıyla aday oldu'Tutuklu yargılanan Ahmet Özer ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma dosyasına iki itirafçının ifadeleri girdi. İtirafçılar Özer'in PKK terör örgütüne nasıl ve ne zaman katıldığını ayrıntılarıyla anlattı.
İtirafçıdan Ahmet Özer iddiası: 'Duran Kalkan'ın talimatıyla aday oldu'Tutuklu yargılanan Ahmet Özer ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma dosyasına iki itirafçının ifadeleri girdi. İtirafçılar Özer'in PKK terör örgütüne nasıl ve ne zaman katıldığını ayrıntılarıyla anlattı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan Paris göndermesiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bazıları gibi ortalık yangın yeriyken tatil yapmıyoruz. Bir hafta Roma'ya, bir hafta Paris'e, bir hafta da Almanya'ya gidip Avrupa Şampiyonası maçlarında vakit geçirip günümüzü gün etmiyoruz. Biz siyasetin ciddi bir iş olduğunu onlar gibi laçkalaşmış ve kokuşmuş ilişkiler içinde olmayacağını gayet iyi biliyoruz." açıklamasında bulundu.
MURAT KURUM KİMDİR? Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum nereli, kaç yaşında? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum oldu. Görevden af talebi kabul edilen Mehmet Özhaseki'den boşalan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına, Cumhurbaşkanı kararı ile Murat Kurum atandı. Peki, Murat Kurum kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Hakan Peker: Kendimi iyi hissetmiyorum!31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde memleketi Safranbolu'dan belediye başkan adayı olan ancak seçilemeyen Hakan Peker (63), önceki akşam arkadaşları ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi.
Hakan Peker: Psikolojim müsait değil! Kafam dolu31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde memleketi Safranbolu'dan belediye başkan adayı olan ancak seçilemeyen şarkıcı Hakan Peker, ünlü pek çok ismin adresi olan Cihangir’e taşındı.
‘Böyle giderse erken seçimi millet ister’CHP lideri Özgür Özel, Hakkari Belediyesi’ne kayyum atanmasına tepki göstererek “31 Mart’ı bahane edip haydi hemen sandık demem. Ama böyle giderse, erken seçimi millet ister, önünde kimse duramaz. Millet sesini duymayana duyurur” dedi.
Meksika’yı ilk kez bir kadın yönetebilirMeksika’da halk, dün devlet başkanlığının yanı sıra federal ve yerel düzeyde oy kullanmak için sandığa giderken, ülke tarihinde ilk kez bir kadının yönetime geçmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.
Belediye başkanına seçim suikastı!Meksika'da seçime günler kala bir belediye başkanına daha suikast düzenledi. Kan donduran görüntüler önce yerel daha sonra ulusal medyada yankı uyandırdı.
Belediye Başkan Adayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.