Kafası ve kuyruğu kalsiyum deposu! 'Çok zahmetli' deyip atmayın, doğal retinolSağlığımız için en faydalı besinlerden balık, haftada en az 2 defa tüketilmelidir. Omega-3 yağ asitleri açısından zengin olan bu yiyeceğin genellikle belirli bölgeleri tüketilir. Ancak uzmanlar, balığın kafası ve kuyruğundaki etkileri açıkladı.
Balığı taze tutmak için zahmete girmeyin! Temizlik şartmış, 6 ay taptaze kalıyorSofralardan eksik olmayan, sağlığımız için de faydaları saymakla bitmeyen balık, her zaman üst üste tüketilmeyebilir. Ancak birçok kişi balık stoğu yapmaya çalışıyor. Bu noktada akıllardaki soru işareti, buzlukta saklanacak balığın taze olup olmadığı elbette. Satın aldığınız balıkları bazı püf noktalara dikkat ederek sakladığınızda 6 ay boyunca taze kalabilir. İşte dikkat edilmesi gerekenler.