Kızartılmış balıkları bozmadan ısıtıyor! Çıtırlığı kalacak, yağa daldırmaya gerek yok
Kızartılmış balıkları bozmadan ısıtıyor! Çıtırlığı kalacak, yağa daldırmaya gerek yokBalık kızartması, sofralarımızı süsleyen lezzetli yemeklerden biridir. Çıtır oldukları için tüketimi oldukça keyif vericidir. Ancak fazla balık kızarttığınızda, tekrar ısıtmanın tehlikeli olup olmayacağını bilmiyorsanız, işte cevabı.
12.01.2025Püf Noktası
Balığı taze tutmak için zahmete girmeyin! Temizlik şartmış, 6 ay taptaze kalıyor
Balığı taze tutmak için zahmete girmeyin! Temizlik şartmış, 6 ay taptaze kalıyorSofralardan eksik olmayan, sağlığımız için de faydaları saymakla bitmeyen balık, her zaman üst üste tüketilmeyebilir. Ancak birçok kişi balık stoğu yapmaya çalışıyor. Bu noktada akıllardaki soru işareti, buzlukta saklanacak balığın taze olup olmadığı elbette. Satın aldığınız balıkları bazı püf noktalara dikkat ederek sakladığınızda 6 ay boyunca taze kalabilir. İşte dikkat edilmesi gerekenler.
20.09.2024Püf Noktası