‘Gastronomi turizmi daha katma değerli’
‘Gastronomi turizmi daha katma değerli’Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 21-27 Mayıs tarihlerinin Türk Mutfağı Haftası olarak kutlandığını belirterek yaptığı açıklamada, “Gastronomi turizmi, konaklama turizmine göre yüzde 40 daha fazla katma değer sağlar...
23.05.2024Ekonomi
Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı ALİ Çandır: 3T'den sonra sıra 5T'de
Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı ALİ Çandır: 3T'den sonra sıra 5T'deAntalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, kentin tarım, turizm ve ticaret olarak “3T” üzerine şekillenmiş bulunan bölge ekonomisinin taşımacılık ve teknoloji ile de güçlendirilmesi gerektiğini söyledi
4.10.2013Ekonomi