Selçuk

Selçuk

Son dakika Selçuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selçuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selçuk haber sayfamızda...

Selçuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.226 selçuk haberi bulunmuştur.
Selçuk Bayraktar ilham kaynağını açıkladı: 'Babam 8 yaşında uçmaya götürdü'
Selçuk Bayraktar ilham kaynağını açıkladı: 'Babam 8 yaşında uçmaya götürdü'Antalya'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Akdeniz Teknoloji Yarışmaları'nın finalinde konuşan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor. Dünya maalesef vahşi duyguları kamçılanmış güdülerle, teknoloji tekellerinin oluşturduğu, insanların manipüle ettiği bir yer haline dönüyor. Kadim medeniyetimizden aldığımız ilhamla, dünyayı farklı bir noktaya taşıyacak girişimlerin buralardan çıkacağına inanıyoruz" dedi.
7.09.2024Haberler
Gaziantep FK, Şanlıurfaspor'u 5 golle geçti!
Gaziantep FK, Şanlıurfaspor'u 5 golle geçti!Gaziantep FK, özel maçta Şanlıurfaspor'u 5-1 mağlup etti.
7.09.2024Gaziantep FK
Selçuk Bayraktar ilham kaynağını açıkladı: 'Babam 8 yaşında uçmaya götürdü'
Selçuk Bayraktar ilham kaynağını açıkladı: 'Babam 8 yaşında uçmaya götürdü'Antalya'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Akdeniz Teknoloji Yarışmaları'nın finalinde konuşan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor. Dünya maalesef vahşi duyguları kamçılanmış güdülerle, teknoloji tekellerinin oluşturduğu, insanların manipüle ettiği bir yer haline dönüyor. Kadim medeniyetimizden aldığımız ilhamla, dünyayı farklı bir noktaya taşıyacak girişimlerin buralardan çıkacağına inanıyoruz" dedi.
7.09.2024Gündem
BESYO tercih tarihi: 2024-25 ÖSYM BESYO tercihleri başladı mı, terchi kılavuzu ne zaman yayımlanacak?
BESYO tercih tarihi: 2024-25 ÖSYM BESYO tercihleri başladı mı, terchi kılavuzu ne zaman yayımlanacak?YKS Kapsamında Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) sınavı ÖSYM tarafından düzenlendi. Parkur sınav süreci 26 Ağustos tarihinde noktalandı ve gözler tercih kılavuzu ve tercih sürecinde! Peki, BESYO tercihleri ne zaman başlıyor?
7.09.2024Bilgi Rehberi
'Türkiye'nin geleceği, milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmekle çok daha aydınlık olacak'
'Türkiye'nin geleceği, milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmekle çok daha aydınlık olacak'Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye'nin geleceği, milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmekle, AR-GE ve inovasyon ekosistemini güçlendirmekle çok daha aydınlık olacak." dedi.
7.09.2024Ekonomi
Çeşme’de sağlık ve tatil bir arada
Çeşme’de sağlık ve tatil bir aradaÇeşme’nin ilk ve tek Özel Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve GETAT Kliniği, hem yerli hem de yabancı hastalara hizmet vererek Çeşme turizmine katkı sağlıyor.
6.09.2024Ege
Efes Selçuklular “Atatürk”  ile duygulandı
Efes Selçuklular “Atatürk” ile duygulandıEfes Selçuk Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında İstasyon Meydanı’nda düzenlediği Yazlık Sinema Gecesi ile vatandaşlara duygusal anlar yaşattı.
6.09.2024Ege
Gaziantep FK'da Sivasspor mesaisi devam etti!
Gaziantep FK'da Sivasspor mesaisi devam etti!Süper Lig'in 5'inci haftasında Sivasspor'a konuk olacak Gaziantep FK, hazırlıklarını sürdürdü.
6.09.2024Gaziantep FK
İtalyan medyası yazdı: Türk savunma sanayindeki başarının sırrı
İtalyan medyası yazdı: Türk savunma sanayindeki başarının sırrıİtalyan kamu yayıncısı RAI, Türkiye'nin savunma sektörünün son yıllarda TB2, Kızılelma gibi insansız hava araçları (İHA), elektromanyetik hava savunma sistemleri ve 5. nesil savaş uçağı "KAAN" ile gelişimini gösterdiğini belirtti.
6.09.2024Gündem
Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları Finalleri başladı
Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları Finalleri başladıDünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmalarının final heyecanı Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde başladı.
6.09.2024Teknoloji
Cumhurbaşkanı’nın torunundan yerim belli projesi! Konum bildiren akıllı ayakkabı
Cumhurbaşkanı’nın torunundan yerim belli projesi! Konum bildiren akıllı ayakkabıHavacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmaları Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.
6.09.2024Gündem
Gaziantep FK'da Sivasspor mesaisi başladı!
Gaziantep FK'da Sivasspor mesaisi başladı!Süper Lig'in 5'inci haftaısnda Sivasspor'a konuk olacak Gaziantep FK, hazırlıklarına start verdi.
5.09.2024Gaziantep FK
Konya'da polisler aracı durdurunca birden ateş edildi! 2 polis yaralandı
Konya'da polisler aracı durdurunca birden ateş edildi! 2 polis yaralandıKonya Selçuklu'da çalıntı otomobili durdurmaya çalışan polislere araç içerisinden ateş açıldı. Olayda 2 polis yaralandı. İşte detaylar...
5.09.2024Gündem
Uzaya çıkan ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı, Teknofest’te gençlerle buluştu
Uzaya çıkan ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı, Teknofest’te gençlerle buluştuUzaya çıkan ilk Türk astronot, Türk Hava Kuvvetleri'nde askeri pilot ve Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Alper Gezeravcı, Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz kapsamında gençlerle bir araya geldi. Gezeravcı, Türkiye’nin hedefinin Ay’ın yüzeyine bir roket ulaştırmak olduğunun altını çizerek, “Ay’ın yüzeyine yumuşak giriş yapacak ve o üniteyi orada çalıştıracak bir roket planlaması üzerinde çalışıyoruz. Ve bunun sistemi de şu anda yine yurt dışından tersine beyin göçüyle ülkemize geri dönmüş, alanında müstesna çalışmalara imza atmış bir Türk hocamız tarafından yürütülüyor” dedi.
5.09.2024Gündem
Bakan Işıkhan işçilerle fındık topladı
Bakan Işıkhan işçilerle fındık topladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuk işçiliğinin sonlandırılması alanında yaptığı çalışmalar diğer ülkelere de rehber niteliğinde. Temel amacımız çocuk işçiliğinin sona erdirilmesi sürecinde çalışmalarımızı yoğunlaştırmak." dedi.
5.09.2024Ekonomi
TEKNOFEST yarışmaları başladı! Selçuk Bayraktar: Bu yıl yine kendi rekorunu kırdı
TEKNOFEST yarışmaları başladı! Selçuk Bayraktar: Bu yıl yine kendi rekorunu kırdıHavacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Akdeniz Teknoloji Yarışmaları'nın finali Antalya'da gerçekleştiriliyor. Konuyla ilgili TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu.
5.09.2024Ekonomi
Trabzonspor alamadı, Göztepe bitiriyor! Paul Onuachu sürprizi
Trabzonspor alamadı, Göztepe bitiriyor! Paul Onuachu sürpriziTrabzonspor'un transferi için çok çabaladığı ancak başaramadığı Paul Onuachu, Göztepe'ye geliyor! İşte detaylar...
4.09.2024Göztepe
Yıldız Demir Çelik’e yeni genel müdür
Yıldız Demir Çelik’e yeni genel müdürYıldız Demir Çelik, üst düzey yönetim değişikliğine gitti. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2022’den bu yana Yıldız Demir Çelik bünyesinde Ticari Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Selçuk Yılmaz, Genel Müdür olarak atandı.
4.09.2024Ekonomi
En faydalı yasak! Aradığınız öğrenciye ulaşılamayacak
En faydalı yasak! Aradığınız öğrenciye ulaşılamayacak Türkiye’nin de aralarında bulunduğu pek çok ülkede okullarda akıllı cep telefonu kullanımı artık yasak. Klinik Psikolog Prof. Dr. Ayşe Bilge Selçuk, telefonun hem çocukların derse odaklanmalarını engellediğini hem de arkadaşlarıyla ilişkilerini olumsuz etkilediğini söylüyor
4.09.2024Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim ÖnerileriDünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.09.2024Bebek
Hep birlikte keşfedelim: Efes Antik Kenti
Hep birlikte keşfedelim: Efes Antik Kentiİzmir'in Selçuk ilçesinde yer alan Efes Antik Kenti, antik çağın önemli şehirlerinden biriymiş. Bu tarihi bölge geçmişte Lidyalılar, Persleri Helenler, Roma ve Bizans İmparatorluğu gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve tarihi açıdan da oldukça önemli bir yermiş.
Yıldız Demir Çelik'in genel müdürü Selçuk Yılmaz oldu
Yıldız Demir Çelik'in genel müdürü Selçuk Yılmaz olduYapılan açıklamaya göre, 2022’den bu yana şirket bünyesinde Ticari Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Selçuk Yılmaz, Genel Müdür olarak atandı.
2.09.2024Kariyer
Kadıköy'de korkunç olay! 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldü
Kadıköy'de korkunç olay! 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldüKadıköy'de birçok mahallede 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldürüldü. Mahallelinin tepki gösterdiği olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
1.09.2024Haberler
Kadıköy'de korkunç olay! 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldü
Kadıköy'de korkunç olay! 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldüKadıköy'de birçok mahallede 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldürüldü. Mahallelinin tepki gösterdiği olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
1.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birilerinin demir kubbesi varsa bizim de çelik kubbemiz olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birilerinin demir kubbesi varsa bizim de çelik kubbemiz olacakCumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Geliştireceğimiz 'Çelik Kubbe' projemizi inşallah tüm unsurlarıyla hayata geçireceğiz. Birilerinin demir kubbesi varsa bizim de çelik kubbemiz olacak." ifadelerini kullandı.
31.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.