Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Son dakika Ramazan Bayramı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ramazan Bayramı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ramazan Bayramı haber sayfamızda...

Ramazan Bayramı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.993 ramazan bayramı haberi bulunmuştur.
RAMAZAN NE ZAMAN? 2024 Yılının Ramazan ayı ve bayramı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? İşte Diyanet'ten başlangıç - bitiş tarihleri
RAMAZAN NE ZAMAN? 2024 Yılının Ramazan ayı ve bayramı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? İşte Diyanet'ten başlangıç - bitiş tarihleriÖnümüzdeki yıl için merak edilenler arasında Ramazan ayı da var. Her yıl farklı tarihlere denk gelen Ramazan ayı 2025 yılında ne zaman idrak edilecek? Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı'nın başlangıç ve bitiş tarihleri hangi ayda, hangi günler? İşte 2025 Dini günler takvimi
6.09.2024Bilgi Rehberi
Ramazan Bayramı tarihi: Gelecek yıl Ramazan Bayramı ne zaman, hangi tarihlerde kutlanacak? Dini Günler Takvimi
Ramazan Bayramı tarihi: Gelecek yıl Ramazan Bayramı ne zaman, hangi tarihlerde kutlanacak? Dini Günler Takvimi2025 yılı bayram tarihleri araştırılmaya başlandı. Yeni yılda Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor? Diyanet İşleri 2025 yılı dini günler takvimini yayınladı. İşte 2025 yılı Ramazan Bayramı tarihi.
16.08.2024Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan Instagram çıkışı: Dijital faşizmle karşı karşıyayız
Erdoğan'dan Instagram çıkışı: Dijital faşizmle karşı karşıyayızCumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya platformu Instagram'a getirilen erişim engeliyle ilgili olarak "Filistinli şehitlerin fotoğraflarına bile tahammül edemeyip anında yasaklayan, bunu da özgürlük olarak pazarlayan bir dijital faşizmle karşı karşıyayız." dedi. Erdoğan, Instagram'ın açılıp açılmayacağıyla ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
6.08.2024Gündem
Düğün sezonu beyaz eşyacıya umut oldu
Düğün sezonu beyaz eşyacıya umut olduTürkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği’nin (TÜRKBESD) açıkladığı verilere göre beyaz eşya sektöründe yılın ilk yarısında ihracat, 2023’ün aynı dönemine göre yüzde 4 azaldı, yurtiçi satışlar ise ilk yarıda yüzde 11 büyürken, son üç ayda küçüldü.
2.08.2024Ekonomi
Diken üstünde! İsrail'in ölüm çığı: Büyük savaşa ramak kaldı
Diken üstünde! İsrail'in ölüm çığı: Büyük savaşa ramak kaldıÖnce Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlenen saldırı, ardından da Hamas’ın Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’ye düzenlenen suikast, Ortadoğu’da çatışmaların yayılması riskini artırdı. ABD’den gelen açıklamalar da bunu destekliyor.
1.08.2024Dünya
Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye kimdir? Mülteci kamplarından liderliğe uzanan hayat...
Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye kimdir? Mülteci kamplarından liderliğe uzanan hayat...Tahran'da düzenlenen suikastta hayatını kaybeden Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin (58) mülteci kamplarından liderliğe uzanan hayatı Filistin'in bağımsızlığı için verilen mücadeleyle geçti.
31.07.2024Gündem
Hamas lideri Haniye Tahran'da öldürüldü
Hamas lideri Haniye Tahran'da öldürüldüİran devlet televizyonunda yer alan son dakika haberine göre Hamas lideri İsmail Haniye, Tahran'da öldürüldü. Hamas hareketi haberi doğruladı.
31.07.2024Haberler
Safranbolu’dan ziyaretçi rekoru!
Safranbolu’dan ziyaretçi rekoru!UNESCO Dünya Miras listesindeki Safranbolu, 2024 yılının ilk altı ayında ziyaretçi rekoruna imza attı.
31.07.2024Kültür Sanat
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandıTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetinde, "Yakın döneme ilişkin göstergeler yurt içi talebin, halen enflasyonist düzeyde olmakla birlikte, yavaşlamaya devam ettiğini teyit etmektedir." ifadelerine yer verildi.
30.07.2024Uzmanpara
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağılmıştı! 'Bu saatten sonra birbirimize kırgın olacak değiliz'
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağılmıştı! 'Bu saatten sonra birbirimize kırgın olacak değiliz'Pop müzikte fırtınalar estirdikten sonra kariyerlerine solo olarak devam eden İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, geçtiğimiz aylarda tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Çelik, konuyla ilgili açıklama yaptı.
11.07.2024Cadde
Sela Nedir, Nasıl Okunur? Sela Okunuşu, Türkçe Anlamı Ve Arapça Sözleri
Sela Nedir, Nasıl Okunur? Sela Okunuşu, Türkçe Anlamı Ve Arapça SözleriSözlük anlamı davet etmek ve çağırmak olan Sela, Ramazan bayramı boyunca sahurdan önce okunur. Bunun dışında her Cuma namazı saatinde, ezandan önce Sela okunması yaygın bir gelenektir. Cenaze namazlarında ise orada bulunanlara ölüm ile ilgili ayet ve hadisler okunduktan sonra Sela’ya geçilir. Selanın Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı nedir? Merak eden okurlar için detaylı bir şekilde derledik.
5.07.2024Dini Bilgiler
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandıTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetinde, yakın döneme ilişkin göstergelerin yurt içi talebin, halen enflasyonist düzeyde olmakla birlikte, yavaşladığını teyit ettiği belirtilerek, daha yakın döneme ilişkin göstergelerle birlikte tüketim göstergelerine bir bütün olarak bakıldığında, talebin Enflasyon Raporunda öngörülen ölçüde yavaşlamıyor olabileceği ifade edildi.
3.07.2024Uzmanpara
Nurtaç Canan: Bu adamdan nasıl kurtulacağım?
Nurtaç Canan: Bu adamdan nasıl kurtulacağım?Zeytinburnu'nda 2020 yılında 5 el ateş ettiği eşini yaralama suçundan tutuklu yargılanan ancak daha sonra tahliye edilen Ragıp Canan, adli tedbir olarak kullanılan elektronik kelepçesini üçüncü kez kırdı. 4 yıldır boşanamadığını belirten Nurtaç Canan, ölüm tehditleri almaya devam ettiğini söyleyerek, “Evden çıkamıyorum, markete gidemiyorum. Çünkü bu adam her an benim karşıma çıkabilir. Onun elinde silah var. Ben durup onu seyredeceğim, ne zaman kafama sıkacak diye bekleyeceğim. Ben soruyorum; bu adamdan nasıl kurtulacağım?” dedi.
28.06.2024Haberler
Kendi kanıyla dehşeti yazmıştı! Elektronik kelepçesini kırdı: Öldürmeye geliyorum
Kendi kanıyla dehşeti yazmıştı! Elektronik kelepçesini kırdı: Öldürmeye geliyorumİstanbul Zeytinburnu'nda 2020 yılında 5 el ateş ettiği eşini yaralama suçundan tutuklu yargılanan ancak daha sonra tahliye edilen Ragıp Canan, adli tedbir olarak kullanılan elektronik kelepçesini üçüncü kez kırdı. 4 yıldır boşanamadığını belirten Nurtaç Canan, ölüm tehditleri almaya devam ettiğini söyledi.
28.06.2024Gündem
Milli parkları 5 milyondan fazla kişi ziyaret etti
Milli parkları 5 milyondan fazla kişi ziyaret ettiTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde milli parkları 5 milyon 338 bin 557 kişinin ziyaret ettiğini belirterek, en fazla rağbet gören milli parkların Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Beydağları Sahil Milli Parkı ve Marmaris Milli Parkı olduğunu bildirdi.
26.06.2024Ekonomi
Kurban Bayramı tatilinde kazalarda 72 kişi hayatını kaybetti
Kurban Bayramı tatilinde kazalarda 72 kişi hayatını kaybettiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 7 bin 216 trafik kazasının meydana geldiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya bu kazalarda 72 kişinin hayatını kaybettiğini, 12 bin 274 kişinin ise yaralandığını bildirdi.
25.06.2024Gündem
6 bin 600 nüfuslu ilçeye 1 milyon kişi akın etti!
6 bin 600 nüfuslu ilçeye 1 milyon kişi akın etti!6 bin 600 nüfuslu turistik ilçe, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde günübirlik turistlerle yaklaşık 1 milyona yakın tatilci ağırladı.
23.06.2024Haberler
6 bin 600 nüfuslu ilçeye 1 milyon kişi akın etti!
6 bin 600 nüfuslu ilçeye 1 milyon kişi akın etti!6 bin 600 nüfuslu turistik ilçe, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde günübirlik turistlerle yaklaşık 1 milyona yakın tatilci ağırladı.
23.06.2024Gündem
Beyaz ete talep arttı! İstanbul bayramda 'kanatsız' kaldı
Beyaz ete talep arttı! İstanbul bayramda 'kanatsız' kaldıKırmızı et fiyatlarının yüksek oluşu vatandaşın beyaz eti tercih etmesine neden oldu. 9 günlük Kurban Bayramı tatilini İstanbul’da geçirenler tatilin son günlerinde kasap ve marketlerde tavuk kanadı bulmakta zorlandı. Kilogram fiyatı 270 lirayı bulan tavuk kanadının bulunamamasını değerlendiren İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, "Bayramda kesim olmadığı için şu anda tavuk ürünlerinin bulunmasında sıkıntı var. Arife gününden bir gün önce sevkiyat durdu, bugün sevkiyatlar tekrar başladı. Yarından itibaren normal sevkiyata döner" dedi.
21.06.2024Ekonomi
Siyasi partilerde bayramlaşma ziyaretleri
Siyasi partilerde bayramlaşma ziyaretleriCHP heyeti AK Parti'ye, AK Parti heyeti de CHP genel merkezine bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi. MHP de, DSP heyetini kabul etti. Sırada AK Parti, CHP ve Yeniden Refah var. Son olarak AK Parti heyeti de MHP'ye bayram ziyaretinde bulundu
17.06.2024Gündem
CHP lideri Özel'den 'ziyaret' açıklaması: O sözü hiç üzerimize almıyoruz
CHP lideri Özel'den 'ziyaret' açıklaması: O sözü hiç üzerimize almıyoruz"Sayın Cumhurbaşkanı dün uçakta 'Herhalde iadeiziyaretimizi hazmedemeyenler oldu' demiş. O sözü hiç üzerimize almıyoruz." CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Çünkü bu işi başlatan biziz. Herkesin gözü önünde oldu. Herhalde bunu yine kendi ittifak ortağına söylüyor. Çünkü Cumhur İttifakı'nın ortakları bizim üzerimizden iletişim kuruyorlar" şeklinde konuştu.
16.06.2024Gündem
LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2024 LC Waikiki çalışma mesai saatleri
LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2024 LC Waikiki çalışma mesai saatleriSevilen giyim markaları arasında yer alan LC Waikiki ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de çalışma saatleri. Peki merakla araştırılan LC Waikiki saat kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? İşte 2024 LC Waikiki çalışma saatleri...
14.06.2024Gündem
Alışverişte bayram havası
Alışverişte bayram havasıKurban Bayramı, tatil alışverişi ve Babalar Günü’nün kesişmesiyle perakende sektörü 15 Haziran’da 50 milyar TL’lik kartlı harcama yapılacağını öngörüyor.
14.06.2024Ekonomi
Bayram tatili rezervasyonları yüzde 90'a ulaştı
Bayram tatili rezervasyonları yüzde 90'a ulaştıBartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi tüm konaklama tesislerinde rezervasyonlar yüzde 90'a ulaştı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Mete Ayyıldız, "Tatil boyunca günübirlikçi yerli ve yabancı turistlerimizle ortalama 500 bin ziyaretçi bekliyoruz. Bu rakam Amasra için önemli bir rakam, ilçedeki esnafımız gereken hazırlıklarını yaptı" diye konuştu.
13.06.2024Ekonomi
10 milyon kişiyle 100 milyar liralık bayram turizmi
10 milyon kişiyle 100 milyar liralık bayram turizmiKurban Bayramı tatili, bu yıl 14 Haziran’da okulların da kapanacağı karne günü ve Türk A Milli Takımı’nın da katıldığı Almanya’daki Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile başlıyor. Turizm sektörü için ‘yüksek sezon’ olarak nitelendirilen dönemin başlangıcına denk gelen bayram tatilinde ülke çapında yoğun turizm hareketliliği bekleniyor.
13.06.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ramazan Bayramı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.