Maske

Maske

Son dakika maske haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maske gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maske haber sayfamızda...

Maske

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.678 maske haberi bulunmuştur.
Pirinç suyu saç uzatır mı? Etkisi sandığımızdan daha fazla, tehlikeli olabilir
Pirinç suyu saç uzatır mı? Etkisi sandığımızdan daha fazla, tehlikeli olabilirPirinç suyu ile saç uzatmak mümkün mü? Uzmanlar, pirinç suyunun saç sağlığını iyileştirmenin trend olduğunu, ancak bu basit saç uzatma tüyosunun o kadar da yararlı olmayabileceği konusunda hemfikir.
3.09.2024Saç Bakımı
Ünlü halıcı cinayetinde şok detaylar: 'Ceset yoksa cinayet de yoktur'
Ünlü halıcı cinayetinde şok detaylar: 'Ceset yoksa cinayet de yoktur'İstanbul'da oto galeride darp edildikten sonra halıya sarılarak otomobilin bagajında Kocaeli'ye getirilen ve cesedi parçalara ayrılıp, asitle eritilen iş adamı Nurhan Ör'ün cinayetine ilişkin kan donduran detaylar ortaya çıktı.
3.09.2024Gündem
Demet Özdemir'in sırrı anne maskesinde saklıymış! Tek malzemeyle cildi ışıl ışıl yapıyor
Demet Özdemir'in sırrı anne maskesinde saklıymış! Tek malzemeyle cildi ışıl ışıl yapıyorMagazin gündeminin sevilen isimlerinden oyuncu Demet Özdemir'in bakım rutininde kullandığı tek malzeme cildini ışıl ışıl yapmaya yetiyor. Ünlü oyuncunun güzellik sırrı ise anne maskesinde saklı. Sosyal medya hesabında güncel paylaşımlar yapan Demet Özdemir'in bakım rutini çok konuşuluyor. İşte kullandığı tek malzeme.
27.08.2024Cilt Bakımı
Meğer cilt de mayalanırmış! Her zerresini yeniliyor, 10 yaş gençleştiren karışım
Meğer cilt de mayalanırmış! Her zerresini yeniliyor, 10 yaş gençleştiren karışımHamur işlerinde sıklıkla kullanılan yaş maya, sadece mutfakta değil cilt bakımında da kullanılıyor. Son zamanlarda güzellik alanında popüleriteye ulaşan maya cildinizi pürüzsüz hale getirebilecek kadar da yetenekli. Yapılan araştırmalara göre, maya maskesinin hem cilde hem de saçlara pek çok faydası var. 3 farklı maya maskesiyle güzelleşmek için okumaya devam edin!
26.08.2024Cilt Bakımı
Büyükçekmece'de genç kız dehşeti yaşadı! Dişleri kıran yumruk kamerada
Büyükçekmece'de genç kız dehşeti yaşadı! Dişleri kıran yumruk kamerada İstanbul Büyükçekmece'de akrabasına ait tekel bayisinde çalışan 18 yaşındaki genç kız, iddiaya göre kız arkadaşıyla mesajlaşırken başka bir erkeğin adını sordu. Atılan mesajları gören arkadaşının erkek arkadaşı ise duruma tepki gösterip, yanındakilerle birlikte kızın çalıştığı tekel bayisini bastı. Burada çıkan olayda yüzüne yumruk atılan genç kızın dişleri kırıldı. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, saldırgan şahıs serbest bırakıldı. Genç kız ise korkudan dışarı çıkamadığını söyledi.
25.08.2024Haberler
Dükkanı basan 10 erkek genç kıza dehşeti yaşattı!
Dükkanı basan 10 erkek genç kıza dehşeti yaşattı!İstanbul Büyükçekmece'de akrabasına ait tekel bayisinde çalışan 18 yaşındaki genç kız, iddiaya göre kız arkadaşıyla mesajlaşırken başka bir erkeğin adını sordu. Atılan mesajları gören arkadaşının erkek arkadaşı ise duruma tepki gösterip, yanındakilerle birlikte kızın çalıştığı tekel bayisini basıp genç kıza dehşeti yaşattı.
25.08.2024Gündem
Real Madrid'de Arda Güler için büyük fırsat!
Real Madrid'de Arda Güler için büyük fırsat!Real Madrid'deki ilk sezonunda dikkatleri üzerine çeken ve EURO 2024 performansı beğeni toplayan Arda Güler'e fırsat doğdu.
24.08.2024Futbol
Maymun çiçeği ile ilgili merak edilen sorular! Evcil hayvana bulaşır mı?
Maymun çiçeği ile ilgili merak edilen sorular! Evcil hayvana bulaşır mı?Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, M çiçeği (mpox) hastalığına ilişkin merak edilen bazı soruları ve cevaplarını paylaştı. İşte o en çok merak edilen sorular ve yanıtları.
23.08.2024Gündem
Cilde, saça buğdaydan gelen güzellik! Kimse bilmiyor, E vitaminine doyuracak
Cilde, saça buğdaydan gelen güzellik! Kimse bilmiyor, E vitaminine doyuracakCilt ve saç bakımı için kullanılan bazı ürünler istediğiniz etkiyi göstermemiş olabilir. Dermatologların yeni tavsiyelerinden biri de buğday tohumu yağı. Derinlemesine nemlendirici ve antioksidanlar açısından zengin olan bu yağ çok az kişi tarafından biliniyor. İşte etkileri.
22.08.2024Cilt Bakımı
Arda Güler idmana maskeyle çıktı! Uygulamanın nedeni belli oldu
Arda Güler idmana maskeyle çıktı! Uygulamanın nedeni belli olduReal Madrid'in idmanında Arda Güler'in taktığı maske sosyal medyada çok sayıda yorum aldı. Bu uygulamanın nedeni belli oldu...
Filistinli iş insanının öldürülmesinde sır perdesi aralanıyor: Mossad suikastı değil!
Filistinli iş insanının öldürülmesinde sır perdesi aralanıyor: Mossad suikastı değil!İstanbul Kağıthane'de Filistinli bir iş insanını susturucu takılan silahla öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Büşra Arslantaş'a değerlendirmelerde bulundu. Olay sonrası 4 kişi yakalanırken, olayın failleri olduğu belirlenen 6 kişiden 3'ü yurt dışına kaçtı.
19.08.2024Gündem
Filistinli iş insanının öldürülmesinde sır perdesi aralanıyor: Mossad suikastı değil!
Filistinli iş insanının öldürülmesinde sır perdesi aralanıyor: Mossad suikastı değil!İstanbul Kağıthane'de Filistinli bir iş insanını susturucu takılan silahla öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Büşra Arslantaş'a değerlendirmelerde bulundu.
19.08.2024Haberler
Sağlık Bakanlığı paylaştı! İşte maymun çiçeği ile ilgili merak edilenler
Sağlık Bakanlığı paylaştı! İşte maymun çiçeği ile ilgili merak edilenlerTüm dünyayı alarma geçiren maymun çiçeği salgınıyla ilgili Sağlık Bakanlığı, sıkça sorulan 11 soru ve cevabı paylaştı. Maymun çiçeğinin belirtileri, bulaşma yolu ve tedavisi. İşte tüm detaylar…
19.08.2024Haberler
Sağlık Bakanlığı paylaştı! İşte maymun çiçeği ile ilgili merak edilenler
Sağlık Bakanlığı paylaştı! İşte maymun çiçeği ile ilgili merak edilenlerTüm dünyayı alarma geçiren maymun çiçeği salgınıyla ilgili Sağlık Bakanlığı, sıkça sorulan 11 soru ve cevabı paylaştı. Maymun çiçeğinin belirtileri, bulaşma yolu ve tedavisi. İşte tüm detaylar…
19.08.2024Gündem
İstanbul'daki Filistinli iş insanına suikastın arkasında Mossad mı var?
İstanbul'daki Filistinli iş insanına suikastın arkasında Mossad mı var? Kağıthane'de park halinde olan otomobilde bulunan Filistinli iş insanı, maskeli kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Bu suikastle ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve Terör ve Güvenlik uzmanı Coşkun Başbuğ değerlendirmelerde bulundu.
19.08.2024Haberler
Güzellik uzmanlarının 1 numaralı tarifiymiş! İnatçı cilt lekelerine sürünce bebek gibi yapıyor
Güzellik uzmanlarının 1 numaralı tarifiymiş! İnatçı cilt lekelerine sürünce bebek gibi yapıyorGenellikle sivilceler veya zararlı ışınlar nedeniyle kalıcı hale gelen cilt lekelerini temizlemek çok zordur. Cilt ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya bu lekeleri arındırmak için kabak maskesi tavsiyesinde bulundu. İşte 1 kabakla cilt izlerinden kurtaran maske.
17.08.2024Cilt Bakımı
İsrailli yerleşimciler Filistinlilerin yaşadığı köyü cehenneme çevirdi
İsrailli yerleşimciler Filistinlilerin yaşadığı köyü cehenneme çevirdiGazze Şeridi'nde 40 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail, işgal altında tuttuğu Batı Şeria'da ise 632 Filistinliyi öldürdü.
16.08.2024Haberler
‘Maymun çiçeği’ dünyayı korkuttu
‘Maymun çiçeği’ dünyayı korkuttuDünya Sağlık Örgütü, Afrika’da ölümlere neden olan bulaşıcı mpox (maymun çiçeği) virüsü için acil durum ilan ederken Milliyet’e konuşan Prof. Dr. Ateş Kara, hastalığın cinsel yolla da geçtiğini açıkladı.
16.08.2024Gündem
Türkiye'de maymun çiçeği aşısı var mı? Virüs hızlı yayılıyor, ölüm oranı yükseldi
Türkiye'de maymun çiçeği aşısı var mı? Virüs hızlı yayılıyor, ölüm oranı yükseldiDünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) 2022'den sonra ikinci kez 'Küresel acil durum' ilan ettiği ve halk arasında maymun çiçeği olarak bilinen Mpox virüsü salgınıyla ilgili tüm dünya alarma geçti.
15.08.2024Gündem
Eskişehir’de baltalı ve bıçaklı saldırı sonrası vatandaşlar tedirgin! '30 kişi eksildi'
Eskişehir’de baltalı ve bıçaklı saldırı sonrası vatandaşlar tedirgin! '30 kişi eksildi'Eskişehir’de Arda K.’nın 5 kişiyi bıçakladığı park ve çay bahçesinde insan yoğunluğu azalırken, parka gidenler ise tedirginlik yaşıyor. Parkta oturan vatandaşların sürekli etrafını kolaçan ettiği gözlendi.
15.08.2024Gündem
'Bir tık'la cephanelik! Kapıya kadar kılıç servisi var
'Bir tık'la cephanelik! Kapıya kadar kılıç servisi varEskişehir’deki bıçak ve baltalı saldırı, kesici aletlere erişimin kolaylığını yeniden gündeme getirdi. İnternette tek bir tıkla öldürücü nitelikteki kesici ve delici aletlere ulaşmak mümkün. Hatta kılıç siparişi bile verilebiliyor.
15.08.2024Gündem
Saldırıda Doğu Avrupa şüphesi! Kara Güneş nedir?
Saldırıda Doğu Avrupa şüphesi! Kara Güneş nedir?Eskişehir’de maske, kask ve hücum yeleği takıp sokakta 5 kişiyi bıçaklayan Arda Küçükyetim tutuklandı. Küçükyetim’in saldırıyı internette tanıştığı Doğu Avrupa uyruklu bir arkadaşı ile planladığı ihtimali üzerinde duruluyor. Kamoyunda dehşete düşüren saldırıyı canlı yayınlayan Küçükyetim’in aralarında neo Nazi terör eylemcisi Breivik’in de bulunduğu yüzlerce kişinin ölümünden sorumlu suikastçileri ‘aziz’ olarak nitelendirdiği görüldü.
14.08.2024Gündem
Eskişehir'da 5 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan tutuklandı
Eskişehir'da 5 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan tutuklandıEskişehir'de bir çay bahçesindeki oturan vatandaşlara bıçakla saldıran ve 5 kişiyi yaralayan saldırgan tutuklandı.
13.08.2024Haberler
Eskişehir'da 5 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan tutuklandı
Eskişehir'da 5 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan tutuklandı Eskişehir'de bir çay bahçesindeki oturan vatandaşlara bıçakla saldıran ve 5 kişiyi yaralayan saldırgan tutuklandı.
13.08.2024Gündem
İzlediği oyunlara özendi, 5 kişiyi bıçakladı! Eskişehir'de dehşetin yeni detayları
İzlediği oyunlara özendi, 5 kişiyi bıçakladı! Eskişehir'de dehşetin yeni detaylarıEskişehir’de oynadığı savaş oyununun etkisi altına girerek bıçak ve balta ile saldırdığı 5 vatandaşı yaralayan 18 yaşındaki saldırganla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor.
13.08.2024Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Maske ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.