Liberya

Liberya

Son dakika Liberya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Liberya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Liberya haber sayfamızda...

Liberya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 838 liberya haberi bulunmuştur.
Türkiye'den 22 milyon 883 bin dolarlık bal ihraç edildi
Türkiye'den 22 milyon 883 bin dolarlık bal ihraç edildiTürkiye'nin önemli üretim ve ihraç ürünleri arasında yer alan bal, yılın 9 ayında 22 milyon 883 bin dolar kazandırdı.
14.10.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Uluslararası Yol Federasyonu Dünya Kongresi yarın İstanbul'da başlayacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: Uluslararası Yol Federasyonu Dünya Kongresi yarın İstanbul'da başlayacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, uluslararası alanda kara yolu politikalarının rotasını belirleyecek Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Dünya Kongresi'nin Bakanlığının ev sahipliğinde yarın İstanbul'da başlayacağını söyledi.
14.10.2024Ekonomi
Dünya’nın ulaşım rotası İstanbul’da çizilecek
Dünya’nın ulaşım rotası İstanbul’da çizilecekUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Dünya Yol Kongresi’nin 15-18 Ekim tarihlerinde “Hareketliliği Güçlendirmek için Bağlanıyoruz: Herkes için Sürdürülebilir Bir Geleceğin Sağlayıcısı Olarak Yollar” temasıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceğini bildirdi.
9.10.2024Ekonomi
Marmara'da kurtarma çalışmaları: Gemiden düşen Hindistanlı aranıyor
Marmara'da kurtarma çalışmaları: Gemiden düşen Hindistanlı aranıyorTekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında demirlemiş Liberya bayraklı RUI FU SHENG isimli gemide, bir kişinin kaybolduğu bildirildi. Kayıp şahsın gemide çalışan bir Hindistan vatandaşı olduğu belirtilirken, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
13.09.2024Haberler
Marmara'da kurtarma çalışmaları: Gemiden düşen Hindistanlı aranıyor
Marmara'da kurtarma çalışmaları: Gemiden düşen Hindistanlı aranıyorTekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında demirlemiş Liberya bayraklı RUI FU SHENG isimli gemide, bir kişinin kaybolduğu bildirildi. Kayıp şahsın gemide çalışan bir Hindistan vatandaşı olduğu belirtilirken, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
13.09.2024Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
10.09.2024Diğer
Türk mühendis Yiğit gemide sır oldu: Kamarasında DNA'sı çıkmadı
Türk mühendis Yiğit gemide sır oldu: Kamarasında DNA'sı çıkmadıMısır'ın Suez Limanı'ndan Akdeniz'e açılan gemide kaybolan mühendis Yiğit Acar'dan (26), 2 yıldır haber alınamıyor. Giresun'daki ailesi henüz izine rastlanamayan oğullarının yolunu umutla beklerken, Türkiye kara sularına giren gemide Acar'ın kaldığı kamarasından Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınan numunelerde Acar'a ait DNA eşleşmesine rastlanmadı. Acar'ın annesi Arzu Acar, "İncelemelerde 'DNA yok' deniliyor. Benim oğlum gemiye hiç binmedi mi? Önce oğlumun gemiye bindiğini kanıtlasınlar; kesin bilelim" dedi.
9.09.2024Gündem
Gemide maymun çiçeği kabusu! Salgında bir ilk: Karantinaya alındı, izler yüzünde ve göğsünde belirdi
Gemide maymun çiçeği kabusu! Salgında bir ilk: Karantinaya alındı, izler yüzünde ve göğsünde belirdiDünya Sağlık Örgütü, Afrika'da görülen bilinen mpox (maymun çiçeği) virüsü için en yüksek seviyeden alarm verdi. Bir gün sonra, İsveç'te ortaya çıkan vaka doğrulandı ve bu hastalığın Afrika dışına yayıldığının ilk işareti oldu. Günler sonra Arjantin'de bir yük gemisinin maymun çiçeği şüphesiyle karantina altına alındığı haberi geldi.
21.08.2024Dünya
Çin’de konteyner gemisinde şiddetli patlama
Çin’de konteyner gemisinde şiddetli patlamaÇin’in en yoğun limanlarından biri olan Ningbo-Zhoushan’daki bir konteyner gemisinde patlama meydana geldi. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
10.08.2024Haberler
İsrail jetlerinin 1800 km uzaktaki saldırısı Orta Doğu'yu alev topuna çevirdi
İsrail jetlerinin 1800 km uzaktaki saldırısı Orta Doğu'yu alev topuna çevirdiÜrdün sınırında gece saatlerinde silah sesleri duyuldu, Kızıldeniz kıyısındaki en büyük limanın jetler tarafından vurulması ise bir ilk niteliği taşıyor. Gözlerin çevrildiği Suudi Arabistan hava sahasının kullanıldığını inkar ederken, İran, Mısır ve Lübnan'dan peş peşe açıklamalar geldi.
21.07.2024Haberler
Yemenli Husiler, Liberya bayraklı Marshall Adaları gemisi Chios Lion'u hedef aldı
Yemenli Husiler, Liberya bayraklı Marshall Adaları gemisi Chios Lion'u hedef aldıKasım ayı ortasından bu yana Kızıldeniz'de seyreden gemileri vuran Yemenli Husiler, Liberya bayraklı Marshall Adaları gemisi Chios Lion'u hedef aldı.
17.07.2024Haberler
Yunan gemisine saldırı anı, birçok açıdan kaydedildi
Yunan gemisine saldırı anı, birçok açıdan kaydedildiGazze Şeridi'nde başlayan savaştan yaklaşık bir ay sonra Kızıldeniz'deki bir gemiye el koyan Husiler, geride kalan yedi ayda yüzlerce saldırıya imza attı.
20.06.2024Haberler
Çanakkale Boğazı'nda gemide makine arızası
Çanakkale Boğazı'nda gemide makine arızasıÇanakkale Boğazı'nda arızalanan 'Liberya' bayraklı dökme yük gemisi, römorkörle Şevketiye Demir Sahası’na çekildi.
1.06.2024Haberler
Çanakkale Boğazı'nda gemide makine arızası
Çanakkale Boğazı'nda gemide makine arızasıÇanakkale Boğazı'nda arızalanan 'Liberya' bayraklı dökme yük gemisi, römorkörle Şevketiye Demir Sahası’na çekildi.
1.06.2024Gündem
Haydarpaşa açıklarında karaya oturan gemi kurtarıldı
Haydarpaşa açıklarında karaya oturan gemi kurtarıldıHaydarpaşa Mendireği önlerinde arıza yapan ALEXIS isimli yük gemisinin karaya oturması nedeniyle İstanbul Boğazı'nın gemi trafiği çift yönlü askıya alınmıştı. Karaya oturan gemi, kurtarılarak Ahırkapı demirleme bölgesine çekildi.
7.05.2024Haberler
Haydarpaşa açıklarında karaya oturan gemi kurtarıldı
Haydarpaşa açıklarında karaya oturan gemi kurtarıldıHaydarpaşa Mendireği önlerinde arıza yapan ALEXIS isimli yük gemisinin karaya oturması nedeniyle İstanbul Boğazı'nın gemi trafiği çift yönlü askıya alınmıştı. Karaya oturan gemi, kurtarılarak Ahırkapı demirleme bölgesine çekildi.
7.05.2024Gündem
Saldırılar Kızıldeniz’de can aldı
Saldırılar Kızıldeniz’de can aldıYemen’deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik saldırılarını sürdürürken, saldırılarda ilk kez can kaybı yaşandı.
8.03.2024Dünya
Boğazda arıza yapan tanker, denizaltı fiber kablolarına zarar verdi
Boğazda arıza yapan tanker, denizaltı fiber kablolarına zarar verdiİstanbul Boğazı'nda İğneada arasındaki "KAFOS Denizaltı Fiber Optik Kablo Sistemi" ne ait kabloların bu gece onarılacağı öğrenildi.
2.02.2024Gündem
ABD, Husilere ait İHA ve İDA'yı vurdu
ABD, Husilere ait İHA ve İDA'yı vurdu ABD Donanması, Kızıldeniz’de ve Aden Körfezi’nde Husilere 1 İHA ve 1 İDA’yı vurdu. Ayrıca Husiler tarafından fırlatılan 2 gemisavar füzesi ise hedefine ulaşamadı ve denize düştü.
1.02.2024Dünya
İstanbul Boğazı'nda arıza yapan yakıt tankeri güvenli bölgeye alındı
İstanbul Boğazı'nda arıza yapan yakıt tankeri güvenli bölgeye alındıLiberya bayraklı Peria isimli yakıt tankeri İstanbul Boğazı geçişi sırasında arızalandı. Boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı. İstanbul Boğazı, tankerdeki arızanın giderilmesi ile yeniden gemi trafiğine açıldı.
21.01.2024Gündem
İstanbul Boğazı çift yönlü gemi trafiğine kapatıldı
İstanbul Boğazı çift yönlü gemi trafiğine kapatıldıLiberya bayraklı Peria isimli yakıt tankeri İstanbul Boğazı geçişi sırasında arızalandı. Boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı.
21.01.2024Haberler
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı!
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı!Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yaptığı Afrika Uluslar Kupası başladı. Özellikle 1980’li yıllardan itibaren giderek gelişti Afrika futbolu. Avrupa’da doğan bazı Afrika kökenli oyuncuların atalarının ülkelerini seçmesiyle dengeler değişti. Gözler hazır Afrika’ya çevrilmişken kupa tarihinin en iyileri listesine göz atalım...
14.01.2024Futbol
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus SıralamasıDünya üzerinde yaşayan insan sayısı anlamına gelen dünya nüfusu her geçen gün artış gösteriyor. Bu artışlar yıldan yıla ölüm, doğum ve göçlere göre farklılık gösterebiliyor. Dünya üzerinde bu artış bazı ülkelerde daha fazla artış gösteriyor. Ülkelere göre dünya nüfus sıralamasında Çin başı çekerken ikinci sırada Hindistan ve üçüncü sırada Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yer alıyor. Kadın ve erkek doğum, ölüm oranları da ülke içerisinde farklılıklar gösteriyor. Dünyada kaç insan var? Ülkelere göre güncel dünya nüfus sıralaması ve tablosu ile ilgili detaylı bilgilere “Dünya Nüfusu 2024” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024Dünya
Liberya Hakkında Bilgiler; Liberya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Liberya Hakkında Bilgiler; Liberya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat FarkıLiberya resmi adı ile Liberya Cumhuriyeti pek çok kişi tarafından merak edilen bir ülkedir. Köleleştirilmiş Afrika asıllı Amerikalıların özgür çocukları tarafından kurulmuş olan Liberya ülkesi Afrika ülkelerinden birisidir. Peki Liberya bayrağı anlamı, 2024 nüfusu, başkenti, para birimi ve saat farkı nedir? Sizlere Liberya ülkesi hakkında merak edilen bilgileri detaylıca inceledik.
3.01.2024Tatil
Sierra Leone Hakkında Bilgiler; Sierra Leone Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sierra Leone Hakkında Bilgiler; Sierra Leone Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat FarkıSierra Leone -resmî adıyla Sierra Leone Cumhuriyeti- bir Afrika ülkesidir. Ülkede bol miktarda aslan bulunmasından dolayı bu ülkeye “aslanlı dağlar” anlamına gelen Sierra Leone ismi verilmiş. Ülke 1791’de özgür bırakılan Afrikalı köleler tarafından kurulmuş. Sierre Leone hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Liberya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.