Gündemİstanbul'da kargo gemisi karaya oturdu

İstanbul'da kargo gemisi karaya oturdu

15.03.2025 - 11:39 | Son Güncellenme:

Bakırköy Yeşilköy sahilinde Liberya Bayraklı MSC Rhiannon isimli kargo gemisi demir sahası değişikliği sırasında karaya oturdu. Bölgeye Kıyı Emniyeti ekipleri sevk edildi. Kurtarma çalışması başladı.

İstanbulda kargo gemisi karaya oturdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İstanbul Ahırkapı Demir Sahası’nda karaya oturma şüphesi bulunan Msc Rhiannon isimli 188 metre boyundaki konteyner gemisi için, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'müze ait KURTARMA-9 Römorkörümüz, KEGM-3 hızlı tahlisiye (can kurtarma) botumuz, balık adam ekibimiz, Kurtarma uzmanımız ve kılavuz kaptanımız olay yerine ivedilikle yönlendirildi" ifadeleri yer aldı.

İstanbulda kargo gemisi karaya oturdu
KEŞFETYENİ
15 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Nikah yeri olay oldu: Yurt dışı sayılır
15 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Nikah yeri olay oldu: Yurt dışı sayılır

Cadde | 11.04.2025 - 09:43

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Dilara Talay ile sessiz sedasız bir şekilde evlendi.

Yazarlar