Kuşadası

Kuşadası

Son dakika kuşadası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuşadası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuşadası haber sayfamızda...

Kuşadası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.220 kuşadası haberi bulunmuştur.
Turizmde zirveye yükselişin öyküsü
Turizmde zirveye yükselişin öyküsü“Nevşehir Avanosluyum. Bir gün Japonya’ya gittim. 5 yıl kalıp Japonca öğrendim. Dönünce Dorak’ta bir yıl ofis boyluk, bir yıl rehberlik yaptım. İki arkadaşımla şirketi borçlarıyla devraldık. Bugün 3 bin kişiye istihdam sağlayan bir grup haline geldik. 20 ülkede ofislerimiz var. Yılda 10 milyon geceleme gerçekleştiriyoruz.”
Kuşadası'nda göçmen operasyonu
Kuşadası'nda göçmen operasyonuAydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında 17'si fiber karinalı lastik botla, 5'si ise yüzerek Yunan adalarına geçmeye çalışan toplam 22 kaçak göçmen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.
6.09.2024Gündem
Konser gelirini bağışladı sırada şarkı
Konser gelirini bağışladı sırada şarkı‘I Like To Move It’ adlı şarkısıyla dünyayı kasıp kavuran Mad Stuntman, Kuşadası’nda verdiği konserin tüm gelirini AKUT Arama Kurtarma Derneği’ne bağışladı.
6.09.2024Cadde
Balıkesir'de dev tefecilik operasyonu! Paraları aklamak için bakın ne yapmışlar
Balıkesir'de dev tefecilik operasyonu! Paraları aklamak için bakın ne yapmışlarBalıkesir'de jandarma ekipleri büyük bir operasyon düzenleyerek tefecileri kıskıvrak yakaladı. Tefecilerin elde ettikleri paraları aklamak için yaptıkları ise şaşkına çevirdi.
5.09.2024Gündem
Konya'da polisler aracı durdurunca birden ateş edildi! 2 polis yaralandı
Konya'da polisler aracı durdurunca birden ateş edildi! 2 polis yaralandıKonya Selçuklu'da çalıntı otomobili durdurmaya çalışan polislere araç içerisinden ateş açıldı. Olayda 2 polis yaralandı. İşte detaylar...
5.09.2024Gündem
Kuşadası'nda şemsiye ve şezlong kiralama için yeni karar
Kuşadası'nda şemsiye ve şezlong kiralama için yeni kararHalk plajlarında şemsiye ve şezlonglarla ilgili belediyeden yeni karar çıktı. Plaja kıyısı olan işletmeler kiralama yapabilecek.
5.09.2024Gündem
'Turizmde bu sene rekorlar yılı'
'Turizmde bu sene rekorlar yılı'Türkiye Genç Turizmciler Derneği Başkanı Sabırlıoğlu, turizmde bu sene rekorlar yılı olduğunu belirterek, "Kruvaziyerler yanaşıyor, Kuşadası, Bodrum, bütün limanlarımız dolu. Özellikle ağustosta neredeyse yüzde 90-95'leri gördü bütün oteller." dedi.
4.09.2024Ekonomi
Sadece 11 adet kaldı! Jandarmanın gözü üstünde
Sadece 11 adet kaldı! Jandarmanın gözü üstündeAydın’ın Kuşadası ilçesinde 11 adet kaldığı tespit edilen Ölmez Çiçeği'nin (Kadim Altınotu) Jandarma ekipleri tarafından kontrolleri gerçekleştirilirken, çiçeği koparmanın cezasının ise 387 bin 141 lira olduğu hatırlatıldı.
3.09.2024Gündem
Dehşet evi! Tartıştığı eşini silahla vurarak öldürdü
Dehşet evi! Tartıştığı eşini silahla vurarak öldürdüAydın’ın Kuşadası ilçesinde tartıştığı eşini silahla vurarak öldüren şahıs olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
2.09.2024Gündem
Ada’da mezuniyet sevinci
Ada’da mezuniyet sevinciKuşadası Belediyesi tarafından İkiçeşmelik Mahallesi’nde kente kazandırılan Anne Baba Çocuk Merkezi, ücretsiz eğitim ve atölye çalışmaları ile çocuklara eğitim vermeye devam ediyor.
30.08.2024Ege
MSB kaynaklarından 'ABD ile ortak tatbikat' ve 'S-400' iddialarına cevap geldi
MSB kaynaklarından 'ABD ile ortak tatbikat' ve 'S-400' iddialarına cevap geldiMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından TCG Anadolu, TCG Gökova’nın ABD’ye Ait USS Wasp gemisiyle gerçekleştirdiği eğitimlere ilişkin açıklama geldi. MSB kaynakları, S400 hava savunma sisteminin kullanılmaması şartıyla F-35 satışının gerçekleşebileceğine dair iddialara da yanıt verdi.
29.08.2024Haberler
Son dakika: MSB kaynaklarından 'ABD ile ortak tatbikat' ve 'S-400' iddialarına cevap geldi
Son dakika: MSB kaynaklarından 'ABD ile ortak tatbikat' ve 'S-400' iddialarına cevap geldiMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından TCG Anadolu, TCG Gökova’nın ABD’ye Ait USS Wasp gemisiyle gerçekleştirdiği eğitimlere ilişkin açıklama geldi. MSB kaynakları, S400 hava savunma sisteminin kullanılmaması şartıyla F-35 satışının gerçekleşebileceğine dair iddialara da yanıt verdi.
29.08.2024Gündem
Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!Sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Ailesiyle Kuşadası'nda yaptığı tatilde objektiflere takılan Atagül'ün, kız bebek beklediği öğrenildi.
29.08.2024Cadde
Nilüfer'den genç çifte evlilik tavsiyesi!
Nilüfer'den genç çifte evlilik tavsiyesi!Şarkıcı Nilüfer, yaz turnesine devam ediyor. Usta sanatçı, iki gün üst üste verdiği konserlerde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu ve Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluştu.
27.08.2024Cadde
Yasağa rağmen ormana giren 9 kişiye 18 bin 468 TL ceza
Yasağa rağmen ormana giren 9 kişiye 18 bin 468 TL cezaAydın’ın Efeler, Kuşadası ve Nazilli ilçelerinde, Orman Yangınlarının Önleyici Tedbirler doğrultusunda yasak olmasına rağmen ormana giren 9 kişiye, toplam 18 bin 468 TL para cezası kesildi.
20.08.2024Gündem
58 günlük firar! Cinayet zanlısı Kuşadası'nda, silahı Denizli'de yakalandı
58 günlük firar! Cinayet zanlısı Kuşadası'nda, silahı Denizli'de yakalandıDenizli'de husumetlisinin yaralayıp, oğlunu öldüren cinayet zanlısının yakalanmasındaki detaylar ortaya çıktı.
15.08.2024Gündem
Bodrum'a iki kruvaziyerle 3 bin 162 yolcu geldi
Bodrum'a iki kruvaziyerle 3 bin 162 yolcu geldiMuğla'nın Bodrum ilçesine iki kruvaziyerle 3 bin 162 yolcu geldi.
12.08.2024Ekonomi
14 yaşındaki çocuk boynundaki muskayı merak edip açtı! 3 kişi hastanelik odu
14 yaşındaki çocuk boynundaki muskayı merak edip açtı! 3 kişi hastanelik oduAydın'ın Kuşadası ilçesinde nazardan koruması amacıyla 14 yaşındaki çocuğun boynunda asılı olan civalı muskadan dökülen civanın temas ettiği çocuk ile annesi ve evde bulunan bir kadın, özel kıyafetlerle hastaneye kaldırıldı.
12.08.2024Haberler
14 yaşındaki çocuk boynundaki muskayı merak edip açtı! 3 kişi hastanelik odu
14 yaşındaki çocuk boynundaki muskayı merak edip açtı! 3 kişi hastanelik odu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde nazardan koruması amacıyla 14 yaşındaki çocuğun boynunda asılı olan civalı muskadan dökülen civanın temas ettiği çocuk ile annesi ve evde bulunan bir kadın, özel kıyafetlerle hastaneye kaldırıldı.
12.08.2024Gündem
Umut sağlığına kavuştu şimdi sıcak yuva arıyor
Umut sağlığına kavuştu şimdi sıcak yuva arıyorKuşadası’nda yaklaşık 1,5 ay önce çıkan orman yangınında vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yanıklar oluşan köpek, Kuşadası Belediyesi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde yeniden sağlığına kavuşturuldu.
10.08.2024Ege
5 yıldızlı tatil konforu
5 yıldızlı tatil konforuKuşadası Belediyesi’nin dünyaca ünlü mavi bayraklı halk plajlarında yaşama geçirilen ücretsiz şezlong, şemsiyenin yanı sıra hijyenik duş ve soyunma kabinleri hizmeti ile turistlere eşiz bir tatil imkanı sunuyor.
10.08.2024Ege
17 yaşında izini kaybettirdi, 33 yıl sonra ortaya çıktı: 'Miras istemiyorum' dedi
17 yaşında izini kaybettirdi, 33 yıl sonra ortaya çıktı: 'Miras istemiyorum' dediİzmit'te yaşayan ailesinin yanından 1991 yılında ayrılan ve 33 yıldır kendisinden haber alınamayan 50 yaşındaki Kemal Demir, Antalya'nın Manavgat ilçesinde 3 tekerli arabası ile hurda toplarken bulundu. Jandarmanın Dedektifleri JASAT ekipleri tarafından bulunan Kemal Demir hakkında gaiplik kararı alındığı belirlendi.
8.08.2024Haberler
17 yaşında ailesine izini kaybettirdi, 33 yıl sonra bulundu: 'Miras istemiyorum' dedi
17 yaşında ailesine izini kaybettirdi, 33 yıl sonra bulundu: 'Miras istemiyorum' dediİzmit'te yaşayan ailesinin yanından 1991 yılında ayrılan ve 33 yıldır kendisinden haber alınamayan 50 yaşındaki Kemal Demir, Antalya'nın Manavgat ilçesinde 3 tekerli arabası ile hurda toplarken bulundu. Jandarmanın Dedektifleri JASAT ekipleri tarafından bulunan Kemal Demir hakkında gaiplik kararı alındığı belirlendi.
8.08.2024Gündem
Lise öğrencisi Ayyüce'den 15 gün sonra acı haber
Lise öğrencisi Ayyüce'den 15 gün sonra acı haberAydın’ın Söke ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan İncirliova Spor Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi ve Söke Latmos Kız Futbol Takımı futbolcusu Ayyüce Naz Polat (16), 15 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
6.08.2024Gündem
Duygu istismarcılarına göz açtırılmıyor
Duygu istismarcılarına göz açtırılmıyorKuşadası Belediyesi, vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapan kişilere göz açtırmıyor.
2.08.2024Ege

Benzer Haber Etiketleri

Kuşadası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.