Başlandı

Başlandı

Son dakika başlandı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başlandı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başlandı haber sayfamızda...

Başlandı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37.557 başlandı haberi bulunmuştur.
2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, Meclis Başkanlığına sunuldu
2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, Meclis Başkanlığına sunulduCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
17.10.2024Ekonomi
Adliye bahçesinde boşanma aşamasındaki eşini öldüren koca: Küfredip aşağıladılar
Adliye bahçesinde boşanma aşamasındaki eşini öldüren koca: Küfredip aşağıladılarİzmir'de eşi Neşe Keçkin'i (23), boşanma davası açmak için gittiği adliye bahçesinde bıçaklayarak öldüren Alaattin Keçkin'in (25) yargılanmasına devam edildi. Savunma yapan tutuklu sanık Keçkin "Eşimin kardeşi küfrederek kafa attı. Eşim de göğsüme vurarak başkasıyla birlikte olduğunu söyledi. Üstüme çok geldiler. Küfredip aşağıladılar. Elim kırılsaydı da yapmasaydım. Eşimi öldürmek istemezdim, o an gözüm hiçbir şey görmedi, gözüm karardı. Polislerin yaralandığını bile iddianamede gördüm. Cezama razıyım" dedi.
17.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2025 yılı bütçe öngörülerini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2025 yılı bütçe öngörülerini açıkladıCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "2025 Merkezi Yönetim Bütçesinde bütçe giderlerinin 14 trilyon 731 milyar lira, gelirlerinin ise 12 trilyon 800 milyar lira olacağını öngörmekteyiz" dedi.
17.10.2024Ekonomi
Son dakika... Meteoroloji bu illeri tek tek uyardı! Kar geliyor
Son dakika... Meteoroloji bu illeri tek tek uyardı! Kar geliyorMeteoroloji peş peşe uyarılarda bulundu. Birçok kentte sağanak ve kar görülmeye başlandı. Bugün 13 yarın 4 kent için uyarı yapan yetkililer sıcaklıkların 12 derece azalacağını da açıkladı. İşte il il tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.10.2024Gündem
Bakan Bolat: Otomotiv sektörü Avrupa'da 4. sıraya yükseldi
Bakan Bolat: Otomotiv sektörü Avrupa'da 4. sıraya yükseldiTicaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye'de geçen yıl 1 milyon 468 bin 393 motorlu araç üretildiğini böylece otomotiv sektörünün Avrupa'da 4. sıraya yükseldiğini belirtti.
17.10.2024Ekonomi
Kahreden olay! Donör nakilden son anda vazgeçince Cem öldü
Kahreden olay! Donör nakilden son anda vazgeçince Cem öldüİzmir'in Konak ilçesinde, lenfoma kanseri teşhisi konulan ve kök hücre nakli olması gereken 20 yaşındaki Cem Şahin, donörün nakilden son anda vazgeçmesi sonrasında hayatını kaybetti. acılı anne Filiz Şahin Hukuk mücadelesi başlattı.
17.10.2024Gündem
Merdivenlerden aşağı bisikletle inerken otomobil çarptı
Merdivenlerden aşağı bisikletle inerken otomobil çarptıBursa'da bisikletiyle merdivenlerden aşağı inen genç otomobilin vurmasıyla savruldu. Kaza anı ise kendisini video çeken arkadaşının kamerasına anbean yansırken, bölgede esnaflık yapan vatandaşlar sürekli kazaların yaşandığını belirterek yetkililerden duruma el atmasını istedi.
17.10.2024Haberler
Kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM'de!
Kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM'de!AK Parti Milletvekilleri tarafından hazırlanan ve limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülmeye başlandı.
15.10.2024Ekonomi
Yerli Hava Savunma Sistemi Çelik Kubbe nedir, ne zaman kurulacak? Çelik Kubbe ne zaman devreye alınacak?
Yerli Hava Savunma Sistemi Çelik Kubbe nedir, ne zaman kurulacak? Çelik Kubbe ne zaman devreye alınacak?Çelik Kubbe nedir, ne zaman kurulacak sorularının yanıtları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarında yer verdiği Çelik Kubbe inşa edilecek ifadelerini kullandı. Bu gelişme sonrasında bir kez daha Çelik Kubbe nedir, ne zaman kurulacak sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen detaylar...
15.10.2024Bilgi Rehberi
Neo-Nazi Trump taraftarları gamalı haçlı bayrakları sallayarak gösteri yaptı
Neo-Nazi Trump taraftarları gamalı haçlı bayrakları sallayarak gösteri yaptıABD’de başkan adayı Donald Trump’ı destekleyen Nazi yanlıları gamalı haçlı (svastika) bayraklarla sloganlar attı.
15.10.2024Dünya
Yüksek kalitede fiyat ne olmalı?
Yüksek kalitede fiyat ne olmalı?Yemek-içme sektörü Türkiye’de bu işe gönül verenlerinçabasıyla son yıllarda belirli bir seviyeye geldi. Dünya ölçeğinde çok iyi mekanlar doğdu, çok güçlü lezzetler sunulmaya başlandı.
15.10.2024Ekonomi
Gıdalarda kimyasal tehdit! Karıncalar bile yemiyor...
Gıdalarda kimyasal tehdit! Karıncalar bile yemiyor...Yiyeceğin dokusunu, görünümünü ve raf ömrünü artırmak için gıdalara karıştırılan kimyasallar insan sağlığını tehdit ediyor. Kanser ve psikiyatrik hastalıklara da yol açan kimyasallarla ilgili uzmanlar, ‘Neyin yenebilir olduğu konusunda hayvanlara bakın. Evde hazırladığınız kek yere döküldüğünde karıncalar yer. Ama endüstriyel kek yere düştüğünde karıncalar yemez’ diyor.
15.10.2024Gündem
Emeklilik hesabı yapanlar merakla bekliyordu! Maaş düzenlemesi rafa mı kalktı?
Emeklilik hesabı yapanlar merakla bekliyordu! Maaş düzenlemesi rafa mı kalktı?2024’te emekli olanların, 2025 yılında emekli olacaklara göre yüzde 30’un üzerinde daha fazla emekli aylığı alacağına yönelik hesaplamalar sonrası hükümet cephesinden konuyla ilgili bir rapor hazırlanacağı belirtilmişti. Ancak kulislerde maaş farklarına ilişkin düzenlemenin yapılmayabileceği konuşuluyor. İşte detaylar...
14.10.2024Ekonomi
Alternatif gıda: besleyici ‘yetim’ler
Alternatif gıda: besleyici ‘yetim’lerİklim değişikliği ve gıda güvenliği tehditlerini en aza indirmek için tarımsal gıda üretimine yeniden yön verilmesi gerektiğini kaydeden Yaşar Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Arş. Gör. Pelin Atakan Ambarcı, yeterince değerlendirilmeyen yetim türlerin sofralara yeniden döndürülmesini önerdi.
14.10.2024Eğitim
İtalyan ressamlar Adıyaman’da
İtalyan ressamlar Adıyaman’daDeprem felaketinin ardından hayatın normale dönmesi için büyük çaba sarf eden Adıyaman, bu kez İtalyan ressamların eserlerine ev sahipliği yapıyor.
14.10.2024Cadde
Yüzlercesini kürekle topladı, kokusu bezdiriyor! 'Tam bir istila, Türkiye'ye bela olacak'
Yüzlercesini kürekle topladı, kokusu bezdiriyor! 'Tam bir istila, Türkiye'ye bela olacak'Halk arasında 'koku böceği' olarak bilinen kahverengi kokarca, tarım arazileri yanı sıra şehirleri de istila etti. Türkiye’de ilk kez 2017'de görülen böcek son haftalarda birçok kişiyi canından bezdirdi. Evinden yüzlercesini kürekle dışarı attığını söyleyen Nehir Çelik yaşadıklarını anlatırken, Prof. Dr. Temel Göktürk basit ve etkili mücadele yöntemlerini sıraladı.
14.10.2024Yaşam
Afetlere karşı interaktif eğitim
Afetlere karşı interaktif eğitimKarşıyaka Belediyesi, uzun süre kapalı kalan Afet Eğitim Merkezi’ni yenileyerek yeniden hizmete açtı.
12.10.2024Ege
Eşinin sevgilisiyle karşılaşınca dehşet saçtı! 'Bana yapılanları fazlasıyla hak ettim'
Eşinin sevgilisiyle karşılaşınca dehşet saçtı! 'Bana yapılanları fazlasıyla hak ettim'Kocaeli'nin Derince ilçesinde eşi ile birlikteliği olan şahsı meyve bıçağıyla 8 yerinden yaralayan sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıktan şikayetçi olmadığını söyleyen müşteki, "Bu iş benim için utanç kaynağıdır. Bana yapılanları fazlasıyla hak ettim. Onun yerinde olsam beni öldürürdüm" dedi.
12.10.2024Gündem
Ayhan Bora Kaplan davasında rüşvet aldığı iddia edilen polisler hakim karşısında
Ayhan Bora Kaplan davasında rüşvet aldığı iddia edilen polisler hakim karşısındaAyhan Bora Kaplan davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Rüşvet aldığı iddia edilen polisler hakim karşısına çıktı. İşte detaylar...
11.10.2024Gündem
Ayhan Bora Kaplan ve 4 polis hakkındaki 'Rüşvet' davası ertelendi
Ayhan Bora Kaplan ve 4 polis hakkındaki 'Rüşvet' davası ertelendiAnkara'da organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'dan rüşvet aldıkları gerekçesiyle tutuksuz yargılanan 4 polis hakkında, mal varlıklarına yönelik uygulanan tedbir kararının devamına karar verilerek, duruşma 20 Aralık'a ertelendi.
11.10.2024Gündem
YASALAŞTI! ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU MADDELERİ | Öğretmenlik Meslek Kanunu hangi maddeleri içeriyor, kapsamı neler?
YASALAŞTI! ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU MADDELERİ | Öğretmenlik Meslek Kanunu hangi maddeleri içeriyor, kapsamı neler?Öğretmenlik Meslek Kanunu TBMM Genel Kurulu'nda yasalaşarak kabul edildi. Öğretmenlik Meslek Kanunun kabul edilmesinin ardından kanun içeriği ve maddeler bu mesleği yerine getiren öğretmen ve öğretmen adayları tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri neler?
11.10.2024Bilgi Rehberi
Abi cinayetinde anne şikayetçi olmadı: Bize yapmadığı kalmadı
Abi cinayetinde anne şikayetçi olmadı: Bize yapmadığı kalmadıKocaeli'nin İzmit ilçesinde abisinin boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığın ve annesinin mahkemede anlattıkları adeta kan dondurdu.
11.10.2024Gündem
Ölümden 2 metreyle kurtuldu, caraskalın ipi koptu yüzlerce kilo yere düştü
Ölümden 2 metreyle kurtuldu, caraskalın ipi koptu yüzlerce kilo yere düştüİstanbul Başakşehir'de bulunan bir sanayi sitesi içerisinde caraskalla aşağıya indirilmeye çalışılan yüzlerce kiloluk ürün ipin kopması sonucuna yere düştü. O esnada sokakta çalışan bir kişi ölümden 2 metreyle kurtuldu. Yaşanan o anlar güvenin kamerası tarafından görüntülendi.
11.10.2024Haberler
Bugün Dünya Kız Çocukları Günü
Bugün Dünya Kız Çocukları GünüDünya Kız Çocukları Günü, her yıl 11 Ekim’de dünya çapında kutlanıyor. Bu özel gün, 2012’de Birleşmiş Milletler tarafından alınan bir kararla, kız çocuklarının cinsiyetlerinden ötürü maruz kaldığı eşitsizlik konusundaki farkındalığın artırılması amacıyla kutlanmaya başlandı.
11.10.2024Dünya
Bulutta koşma hissiyle ayakkabıda devrim yaptı
Bulutta koşma hissiyle ayakkabıda devrim yaptıDünyanın en büyük üreticilerinden ret alan On Shoes nasıl 10 milyar dolarlık dünyanın en hızlı büyüyen ayakkabı şirketi haline geldi? İşin sırrı kurucusu Olivier Bernhard’in hikâyesinde gizli...

Benzer Haber Etiketleri

Başlandı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.