GündemSonunda bu da oldu! Yolda yürüyen vatandaş maymun buldu

Sonunda bu da oldu! Yolda yürüyen vatandaş maymun buldu

06.03.2025 - 12:05 | Son Güncellenme:

Elazığ'da bir vatandaş, yolda giderken gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yolda maymun bulan şahıs, hayvanı Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Elazığ'da bir vatandaş yolda giderken karşılaştığı hayvanı görünce önce gözlerine inanamadı. Bir süre baktığı hayvanın maymun olduğunu gören vatandaş, sakince yanına gittiği maymunu yakaladı.

Haberin Devamı

Uzunca bir süre maymunu seven ve ilgilenen vatandaş, daha sonra durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler maymunu alarak veterinere götürdü. Burada bakımı yapılan maymun, daha sonra Gaziantep'e gönderilerek hayvanat bahçesi yetkililerine teslim edildi.

Orta Afrika ve Güneydoğu Asya'daki tropikal ormanlarda yaşadığı bilinen maymunun kente nasıl geldiği ise henüz bilinmiyor.

KEŞFETYENİ
Wanda Nara’dan Icardi’ye şiddet suçlaması! 'Başına defalarca vurdu'
Wanda Nara ve Mauro Icardi cephesinde şoke eden şiddet iddiası! 'Defalarca vurdu'

Cadde | 06.03.2025 - 08:26

Wanda Nara, eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlunun Icardi’den şiddet gördüğünü öne sürerek futbolcudan şikâyetçi oldu.

Yazarlar