GündemSON DAKİKA: Atama kararları Resmi Gazete'de! Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'na yeni isimler

SON DAKİKA: Atama kararları Resmi Gazete'de! Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'na yeni isimler

16.08.2024 - 01:58 | Son Güncellenme:

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Jandarma Genel Komutanlığına Orgeneral Ali Çardakcı atandı.

SON DAKİKA: Atama kararları Resmi Gazetede Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına yeni isimler

2024 yılı Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Terfi, Atama ve Emeklilik Kararnamesi yayınlandı. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'na yeni isimler atandı.

Haberin Devamı

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE MAHMUT DEMİRTAŞ ATANDI

Emniyet Genel Müdürlüğüne, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı. 

JANDARMA GENEL KOMUTANI  ORGENERAL ALİ ÇARDAKÇI OLDU

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin yaş haddinden dolayı emekliye sevk edildi, yerine ise Orgeneral Ali Çardakçı atandı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  2024 yılı Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Terfi, Atama ve Emeklilik Kararnamesi yayınlandı.

Jandarma Genel Komutanlığı mensubu Generaller ve Albaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü mensubu Emniyet Müdürleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı mensubu Amiral ve Albayların atamaları yapıldı. Ataması yapılan komuta kadememize ve emniyet müdürlerlerimize yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

Haberin Devamı

Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’a yeni görevinde başarılar dilerim. Bursa Valiliğine atanan Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Erol Ayyıldız’a emniyet teşkilatına yaptığı hizmetler için teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim. 

Jandarma Genel Komutanlığına atanan Orgeneral Sayın Ali Çardaklı’ya yeni görevinde başarılar dilerim. Jandarma Teşkilatımıza büyük emekler veren Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Sayın Arif Çetin’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Koramiral rütbesine terfi eden Sahil Güvenlik Komutanımız Sayın Ahmet Kendir’e başarılar dilerim.