GündemSebze halinde 2 kardeşi öldüren şüpheli yakalandı

Sebze halinde 2 kardeşi öldüren şüpheli yakalandı

26.08.2024 - 14:19 | Son Güncellenme:

Ankara’da sebze halinde çıkan 'yer' kavgasında Gürhan (46) ve Ömer Koçyiğit (43) kardeşleri öldüren eski müzisyen Fırat Kaba, yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Yenimahalle ilçesindeki Ankara Toptancı Hali'nde meydana geldi. Sebze meyve ticareti yapa ve mal almak için hale gelen eski müzisyen Fırat Kaba, burada Koçyiğit ailesi ile araçlar için 'yer' tartışması yaşadı. Bunun üzerine Fırat Kaba, üzerinde bulunan tabancayla karşı gruba ateş açtı.

Haberin Devamı

Kurşunların isabet ettiği Gürhan ve kardeşi Ömer Koçyiğit ile akrabaları Fevzi Miraç K. ve Ali B. yaralandı. Fırat Kaba kaçarken ihbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Gürhan ve Ömer Koçyiğit kardeşler, kurtarılamadı.

Fırat Kaba, gece saatlerinde polis tarafından yakalandı. Olay haldeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, soruşturma sürüyor.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Gürhan ve Ömer Koçyiğit kardeşlerin cenazeleri, aileleri tarafından Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı. Gülveren Merkez Camisi'nde düzenlenen cenazeye, kardeşlerin ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeler, ikindi vakti kılınan namaz sonrası Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Sebze halinde 2 kardeşi öldüren şüpheli yakalandı