Gündem Şanlıurfa’da feci olay! İkiz kardeşler 4’üncü kattan düşerek öldü

Şanlıurfa’da feci olay! İkiz kardeşler 4’üncü kattan düşerek öldü

21.04.2020 - 13:04 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa’da, 2 yaşındaki ikizler Ravza ve Rümeysa Demir, 4’üncü kattaki evlerinin penceresinden düşerek, hayatlarını kaybetti. Öte yandan Hatay'da 2. kattaki evin penceresinden düşen bebek yaralandı.

Olay, Narlıkuyu Mahallesi'ndeki 5 katlı Çağlayan Apartmanı'nda yaşandı. İddiaya göre, 4’üncü kattaki evlerinin penceresinden bakan Revza ve Rümeysa Demir adlı ikizler, bir anda dengelerini kaybedip, beton zemine düştü. Çocukları fark eden komşuların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri Ravza Demir'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Haberin Devamı

Ağır yaralanan Rümeysa Demir ise ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Rümeysa da doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Ölümleriyle yakınlarını yasa boğan ikizlerin cenazeleri, ailelerine teslim edildi. Polis, olayla ile ilgili soruşturma başlattı.

HATAY

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 2. kattaki evin  penceresinden düşen bir yaşındaki bebek ağır yaralandı.

Dumlupınar Mahallesi'nde, Bekfeloni ailesinin bir yaşındaki bebeği  Talal Bekfeloni, oturdukları binanın 2. katındaki evlerinin penceresinden düştü.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı bebeği ilk  müdahalenin ardından ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırdı.

Haberin Devamı

Durumunun ağır olduğu öğrenilen bebeğin düşme anı, çevredeki bir iş  yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.