GündemKısmetse Olur yeni bölümde neler olacak? - 17 Haziran 2016

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak? - 17 Haziran 2016

15.06.2016 - 08:56 | Son Güncellenme:

Heyecanın hiç bitmediği Kısmetse Olur yarışmasında bugün neler olacak? sorusu merak konusu olmuştu. Merakla beklenen Kısmetse Olur 205. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nur'dan Batu'yu kızdırıyor. İşte Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak - 17 Haziran 2016

Nur'dan Batu'yu kızdıracak sözler! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de. Nur ve Batu arasında gerginliğe sebep olan şey ne? Melis'in teyzesi Nur'u hedef almaya kalkınca tartışmaya bir anda Cansel de dahil oluyor. Cansel ve Nur, Melis'in teyzesiyle tartıştı. Adnan ve Ercan arasındaki gerilim yükseliyor. Ercan, damat adaylarının hepsini karşısına mı almaya çalışıyor? Emre ve Erdem geriliminde tansiyon yükseliyor. Emre ile Erdem arasındaki sözlü tartışma yerini kavgaya bırakıyor. İşte Kısmetse Olur'da bu hafta bu gelişmeler yaşanırken akıllarda da soru işareti bırakan kavgalar oldu. Bugün yayınlanacak yeni bölümde her şey gün yüzüne çıkacak.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR ELEME GÜNÜ BİLGİLERİ

Birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan programın büyük eleme gecesi artık Pazar akşamları 20.00'de ekrana geliyor.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile hem gelinler hem de damatlar evinden elenmesi yönünde en çok oy alan yarışmacı veda ediyor.

KISMETSE OLUR'DA YENİ GELEN İSİM KİM?

Tankut Denker'in elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Turgay Tepe oldu. 29 yaşında olduğunu belirten Turgay Tepe; Samsunlu ve İstanbul'da yaşıyor. İkizler burcu olan Turgay, bayan kuaförü...Yeni damat adayı Turgay elinde çiçeklerle Ceyda Kırıcı için eve girdi.