Gündem Kahreden haber Antalya'dan geldi! 5 yaşındaki Eren...

Kahreden haber Antalya'dan geldi! 5 yaşındaki Eren...

07.09.2018 - 07:06 | Son Güncellenme:

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki tatil köyünde, havuza giren 5 yaşındaki Eren Çetin, boğularak yaşamını yitirdi.

Kahreden haber Antalyadan geldi 5 yaşındaki Eren...

Geçtiğimiz Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında Manavgatın Kızılot beldesindeki tatil köyünde meydana gelen olayda Ankara'da yaşayan Süleyman Çetin, eşi ve biri kız 2 çocuğuyla birlikte Manavgatın Kızılot beldesindeki tatil köyüne geldi. Aile havuza girdiği sırada, Eren Çetin de annesinin girdiği havuzun yanındaki çocuk havuzunda oynamaya başladı. Bir süre kendi başına havuzun kenarında duran Eren Çetin, havuzun ortasına doğru ilerleyince su yutarak çırpınmaya başladı.

Haberin Devamı

Çevrede bulunan tatilciler tarafından hemen sudan çıkartılan Eren Çetine ilk müdahale tatilciler ve tatil köyünde bulunan doktor tarafından yapıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesine götürülen Eren Çetin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Morga konulan Eren Çetinin cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MİNİK ÇOCUĞUN BABASI 15 TEMMUZ GAZİSİ

Eren Çetinin babası Süleyman Çetinin 15 Temmuz 2016da FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi sırasından Genelkurmay Başkanlığı önünde bulunan vatandaşların arasında olduğu ve burada şarapnel parçası isabet etmesi sonucu gazi olduğu belirtildi. Daha önce TRTde taşeron şoför olarak çalışan Süleyman Çetinin gazi olduktan sonra Adalet Bakanlığında çalışmaya başladığı öğrenildi.

Haberin Devamı