GündemAhlat'ta bir ilk! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Erdoğan liderliğinde toplandı

Ahlat'ta bir ilk! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Erdoğan liderliğinde toplandı

25.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törenlere katılmak üzere bugün Bitlis Ahlat’ta. Kabine toplantısı Ahlat'ta saat 18.15'te başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki kabine toplantısı, ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesinde toplandı. Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıda iç ve dış gelişmeler ele alınacak.

Haberin Devamı

Bu çerçevede Yeni Orta Vadeli Plan hazırlıkları, bu konuda iş dünyası ile yapılan görüşmelerin çıktıları, ekonomideki gelişmeler, terörle mücadele kapsamında atılan son adımların Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki yansımaları, Gazze’ye yönelik ateşkes görüşmelerinde son durumun toplantıda detaylı ele alınması bekleniyor.

Kamuda esnek çalışma da gündeme gelecek.

Ahlatta bir ilk Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Erdoğan liderliğinde toplandı

TERÖRLE MÜCADELE

Kabine toplantısında Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki son durum ele alınacak. Terörle mücadelede atılacak adımlar değerlendirilecek.

İSRAİL'İN GAZZE KATLİAMI

Kabine toplantısındaki en önemli başlıklardan biri İsrail'in Gazze'deki katliamı olacak. Ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum ele alınacak.

MAYMUN ÇİÇEĞİ TEDBİRLERİ

Toplantının gündeminde maymun çiçeği virüsü ile ilgili gelişmelerin de yer alması bekleniyor. Bu kapsamda alınan tedbirler gözden geçirilecek.