Gündemİstanbul'da eğlence mekanında şok görüntü! Kadınlara 'şarj' dayağı

İstanbul'da eğlence mekanında şok görüntü! Kadınlara 'şarj' dayağı

03.08.2024 - 13:23 | Son Güncellenme:

 İstanbul Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında 3 kadın müşteri ile işletme görevlileri arasında çıkan kavganın sebebi ortaya çıkarken, Bakan Yerlikaya'dan da bir açıklama geldi.

Cihangir Mahallesi'nde 3 Haziran'da eğlenmek için bir mekana giden A.İ.K, H.E. ve Y.T. ile işletme çalışanları arasında,  tartışma çıktı. Mekanın koridoruna da taşan tartışma, burada kavgaya dönüştü. İşletme ortaklarından biri ile diğer çalışanların araya girmesiyle taraflar ayrıldı.

Haberin Devamı

Olayla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından 31 Temmuz gecesi Karaköy Polis Merkezine başvuran üç kadın, kendilerini darbettiğini öne sürdükleri iş yeri ortaklarından V.T. ile çalışan M.M.D'den şikayetçi oldu.

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, taraflar arasında başlayan tartışma ve kavga anı yer alıyor.

İstanbulda eğlence mekanında şok görüntü Kadınlara şarj dayağı

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden de olayla ilgili açıklama geldi. Emniyet'ten yapılan açıklama şöyle:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerinde Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesinde bulunan bir eğlence yerinde meydana gelen ve 02.08.2024 tarihinde bazı meyda kuruluşlarında yer alan olayla ilgili olarak, olayın meydana geldiği eğlence yerinde, kadın şahıslarında telefonlarını şarj etmek için bekledikleri sırada, işyeri çalışanları tarafından hesap getirilerek işyerinin kapanacağı söylendiği, işyeri çalışnaları ile aralarında telefonu şarj edip biraz daha beklemek için kalma yüzünden çıkan tartışma sonrasında olayın meydana geldiği, başka masadan gönderilen herhangi bir şeyin olmadığı şahısların beyanlarından anlaşılmıştır.

Haberin Devamı

İncelemelerde görüntülerde yer alan ve kadın şahısları darp ettiği anlaşılan şahısların M.M.D ve V.T . oldukları tespit edilmiş, tespiti yapılan şüpheliler gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar hakkında yapılan inceleme çeşitli suçlardan M.M.D'nin 13, V.T'nin ise 12 suç kaydı olduğu anlaşılmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheliler kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından adlli makamlara sevk edilmiştir.

İstanbulda eğlence mekanında şok görüntü Kadınlara şarj dayağı

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz. Eğer buna cüret eden olursa hukuk önünde hesabını verir." dedi.

İstanbulda eğlence mekanında şok görüntü Kadınlara şarj dayağı

İstanbulda eğlence mekanında şok görüntü Kadınlara şarj dayağı

BELEDİYE MÜHÜRLEDİ

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cihangir'de bulunan bir eğlence mekanında 3 kadına yönelik şiddet ve darp görüntülerinin basında yer almasından sonra harekete geçti. Gerekli incelemelerin ardından emniyet güçleri ile birlikte işletmeye giden Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri güvenlik gerekçesi ve bina içinde bulunan ruhsatsız bölüm nedeniyle mekanı mühürledi.

Haberin Devamı

İstanbulda eğlence mekanında şok görüntü Kadınlara şarj dayağı

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada kadınları darbeden M.M.D. ve V.T gözaltına alındığı, şüphelilerin çok sayıda suç kayıtlarının olduğu belirtilmişti. Şüphelilerden M.M.D.’nin 13, V.T.’nin ise 12 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, ‘kasten yaralama’ ve ‘cinsel taciz’ suçlarından adli makamlara sevk edildi. Nöbetçi savcılıkta işlemleri tamamlanan 2 şüpheli tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüpheliler Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.