06.08.2008 - 01:51 | Son Güncellenme:
ANKARA Milliyet
Barış Selçuk ve Hande Mumcu’nun Karşıyaka’daki mezarları başında düzenlenen anma törenine yakınları ve bazı arkadaşları katıldı.
Törende konuşan Hande Mumcu’nun babası Prof. Dr. Ahmet Mumcu, Mumcu ve Selçuk’u ölümünün 14. yılında sevenleri ve sevenlerinin vekilleriyle andıklarını söyledi.
‘14 yıldır içimiz acıyor’
Barış Selçuk’un annesi Ece Selçuk’un rahatsız olması nedeniyle törene katılamadığını belirten Mumcu, “14 yıldan beri acıları içimizi yakıyor. Anne, baba olarak unutulmayacak bir acıyla dünyaya veda edeceğiz” dedi.
Salih Peker de Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Hürriyet gazetesi Başbakanlık muhabiri Barış Selçuk, Show TV muhabiri Hande Mumcu, Show TV kameramanı Salih Peker ve araç sürücüsü Hacı Ali Er, dönemin Başbakanı Tansu Çiller’in Giresun gezisini izlemeye giderken, Çorum yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitirmişlerdi.