Gündem‘Fırlattıkları ipe dolanıp giderler’

‘Fırlattıkları ipe dolanıp giderler’

24.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik eleştirilerine yazılı açıklama ile yanıt verdi.

‘Fırlattıkları ipe dolanıp giderler’

Bahçeli’nin yaptığı tarihi açıklama ile “terörün, terörden beslenen odakların ve terörü besleyen küresel çetelerin tüm hesaplarını bozduğunu, Türkiye’nin ve Türk milletinin varlığını hedef alan odakları darmadağın ettiğini” belirten Büyükataman özetle şunları söyledi: 

Haberin Devamı

“Partisi dağılmanın eşiğinde olan Müsavat Efendi’nin, çürük ipini kürsüden fırlatarak, Genel Başkanımızı hedef alarak siyasi ikbalini kurtarmaya çalışması acınası bir haldir. Sayın Bahçeli’nin ifadeleri gayet açık ve nettir. Türkiye’nin terörle mücadelesinden taviz yoktur. Bundan sonrada olmayacaktır. Devlet Bahçeli bu tarihi duruşu ile ABD ve İsrail’in Türkiye’yi hedef alan büyük komplosunu çürütmüş, Kandil’in ve ABD’nin sinsi ve kanlı tezgâhını dağıtmıştır. Bundan rahatsız olanlar mutlaka büyük Türk milletinin gönlünde mahkûm olacak ve fırlattıkları İP’e dolanıp siyasi çöplüğe gideceklerdir.” 

‘Fırlattıkları ipe dolanıp giderler’

Urgan’a İYİ Parti’yi astı

Bahçeli, İYİ Parti’den, üzerinde parti amblemi bulunan bir kağıt poşet içinde gönderilen urganı hemen odasına yerleştirdi. MHP’nin sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta, “sessiz uşak” üzerine sarılan urganın ucunda İYİ Parti logolu poşetin sallandığı görüldü.

Yazarlar