GündemEski genel başkanlar önerilerini paylaştı

Eski genel başkanlar önerilerini paylaştı

27.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tüzük kurultayı öncesi eski genel başkanlar Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile İstanbul’da bir araya gelerek, görüş ve önerilerini aldı.

Eski genel başkanlar önerilerini paylaştı

ANKARA Milliyet - Özel, daha önce “Önceki genel başkana tüm üyeler gibi görüş sorulmaz. Onlardan gider genel başkan görüş sorar. Bizim aldığımız parti terbiyesi bu” demişti. Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşeceğini söylemişti. Kılıçdaroğlu görüşmesinin hafta sonuna doğru olması bekleniyor. Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi başkanlığında, PM, Meclis Grubu ve kongre delegeleri adına temsilcilerin görev aldığı tüzük komisyonu da bugün yeniden bir araya gelerek, metin çalışmasını sürdürecek.

Haberin Devamı

‘Antiemperyalist bir başkaldırı’

CHP Genel Başkanı, Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Özel, “Büyük Taarruz’la, antiemperyalist bir başkaldırının zaferle sonuçlanacağını tüm dünyaya gösterdik. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygıyla ve minnetle anıyorum” dedi.

Eski genel başkanlar önerilerini paylaştı

Özel, İş Bankası resepsiyonuna katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İş Bankası 100’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Resepsiyonu’na katıldı. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İş Bankası bugünlere bu kadar büyük başarı ile ulaşıyorsa kurucusundan, kuruluşundan, bilimsellikten, liyakatten ve çağı yakalamasından geliyor. Ümit ediyorum Türkiye de böyle yönetilecek ve başarılı olacak” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Eski genel başkanlar önerilerini paylaştı