GündemEsenler'de korku dolu anlar! '9 şiddetinde deprem oluyor sandık'

Esenler'de korku dolu anlar! '9 şiddetinde deprem oluyor sandık'

13.01.2024 - 18:21 | Son Güncellenme:

Esenler'de park halindeyken bilinmeyen nedenle yokuş aşağı kayan hafriyat kamyonu 4 katlı apartmanın duvarına çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken büyük korku yaşandı.

Esenlerde korku dolu anlar 9 şiddetinde deprem oluyor sandık

Esenler Havaalanı Mahallesi Mehmet Akif İnönü Caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında hafriyat almak için inşaatın önüne park edilen kamyon henüz bilinmeyen bir nedenle yokuş aşağı kaymaya başladı. Hızla kayan hafriyat kamyonu boş alandaki demir korkulukları kırarak 4 katlı bir apartmanın duvarına çarparak durabildi.

Haberin Devamı

Esenlerde korku dolu anlar 9 şiddetinde deprem oluyor sandık

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Facianın eşiğinden dönülen kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Apartmanın ise merdivenleri ve bir kolonunda büyük çapta hasar oluştuğu için boşaltıldı. Kazanın yaşandığı alan ve çevresi güvenlik şeridiyle kapatıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Esenlerde korku dolu anlar 9 şiddetinde deprem oluyor sandık

"9 ŞİDDETİNDE DEPREM OLUYOR ZANNETTİK"

Apartman sakini Nuray Gürler, "Önce gök gürültüsü, deprem gibi bir şey zannettik, sonra ev sallandı. Ev sallanınca 9 şiddetinde deprem oluyor zannettik. Sonra durdu. Kapıyı açtık, baktık her yer toz duman olmuş. Merdivenlerimiz aşağı inmiş. Evimizin giriş katının sağ tarafındaki tuvalet bölümünde hasar var. Kolonumuzu patlatmış, bir de merdivenlerimiz yıkılmış. Evimize girip çıkmakta zorlanıyoruz.

Esenlerde korku dolu anlar 9 şiddetinde deprem oluyor sandık
KEŞFETYENİ
Mert Demir imaj değişikliğine gitti! Sosyal medyada olay oldu
Mert Demir imaj değişikliğine gitti! Sosyal medyada olay oldu

Cadde | 06.04.2025 - 11:07

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen, uzun zamandır sessizliğini koruyan Mert Demir imaj değişikliğine gitti.