Gündem‘En demokratik tüzüğü ortaya çıkaracağız’

‘En demokratik tüzüğü ortaya çıkaracağız’

02.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Ankara İl Başkanlığı tarafından “Tüzük Kurultayı” gündemiyle düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı.

‘En demokratik tüzüğü ortaya çıkaracağız’

Özel, burada yaptığı konuşmada “Havada tüzük taslakları uçuşuyor. Yalan yanlış bilgilerle birileri, partiyi sosyal medyadan ya da çıktıkları televizyon programları ile karıştıramayan, iktidara müzahir gazetecilere sözde sızdırdıkları bilgilerle karıştıramayanlar, şimdi sahte tüzük taslakları ile çıkıyorlar. Tüzük taslağı yarın (bugün) Parti Meclisi ile tartışılmadan verilmiş olabilir mi?” ifadelerini kullandı. Özel, “İddia ediyorum, Türkiye’nin en demokratik, kadın haklarına en saygılı, gençleşmeyi en öne alan, geleceğe en doğru perspektiften bakan bir şekilde, kimsenin ‘bu öncekinden kötü oldu’ demeyeceği bir tüzüğü ortaya çıkaracağız” dedi.

Haberin Devamı

Özel, Kara, Deniz ve Hava Harp Okulu mezuniyet törenlerine değinerek “‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz.’ demişler, birileri bundan rahatsız olmuş. ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ demeyen bir teğmen varsa, beka sorunu oradadır” dedi.

Yazarlar