GündemBodrum'da düğünde dehşet! 13 yaralı, 4 tutuklu

Bodrum'da düğünde dehşet! 13 yaralı, 4 tutuklu

19.08.2024 - 16:40 | Son Güncellenme:

Bodrum'da düğün salonunda davetli aileler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bıçak, şişe ve sandalyelerin kullanıldığı kavgada 13 kişi yaralanırken 4 kişi de tutuklandı.

Olay, 14 Ağustos saat 00.30 sıralarında Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bir düğün salonunda meydana geldi.

Haberin Devamı

İddiaya göre, ailesiyle masada oturan Ö.Ç. ve kardeşi M.R.Ç., yan masada oturan grup arasında yan bakma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Taraflar birbirlerine bıçak, şişe ve sandalyelerle saldırdı. Yaşanan arbede sırasında Ö.Ç'nin eşi N.A.Ç., kaynanası N.I., damat M.B. ile gelin B.U. olmak üzere M.S., H.S., I.S., G.T., B.S., H.D., M.B., E.T. ile H.C.K. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar çevre hastanelere sevk edildi. Gelin ve damadın da aralarında bulunduğu 13 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili Ö.Ç. M.R.Ç., Ç.Ç., yaşı küçük Y.Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan, olay anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

 

 

Yazarlar