GündemBekar evinde korkunç olay! Kalbinden vurularak öldürüldü

Bekar evinde korkunç olay! Kalbinden vurularak öldürüldü

18.02.2025 - 11:07 | Son Güncellenme:

Büyükçekmece’de arkadaşlarıyla yaşayan Koray Kazancıoğlu (31) eve gelen bir şüpheli tarafından silahla öldürüldü. Cinayetle ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Pazartesi sabah saatlerinde Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı binanın üst katında arkadaşlarıyla yaşayan Koray Kazancıoğlu (31) daireye gelen bir kişiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Kazancıoğlu şüpheli tarafından daire kapısında silahla vuruldu. Salona kadar gelen Kazancıoğlu bu sırada evde bulunan arkadaşlarına 'Vuruldum' diyerek yere düştü.

Haberin Devamı

Bu sırada iddiaya göre dairede bulunan 1 kişi ise koşarak evden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar ise 112'ye ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili inceleme başlattı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri kalbinden vurulduğu tespit edilen Kazancıoğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Kazancıoğlu'nun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasından sonra Kazancıoğlu'nun cenazesi ailesi tarafından teslim alındı. Küba Cami'inde kılınan cenaze namazının ardından Koray Kazancıoğlu'nun cenazesi Silivri Alipaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, Ali K., Özden Ç., Ersin D., Mevlana D. ve Elif C. gözaltına alındı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürülen Kazancıoğlu'nun cenazesi ailesi tarafından teslim alındı. Koray Kazancıoğlu'nun cenazesi Kuba Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Silivri Alipaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.