GündemBakan Göktaş, Senegalli mevkidaşı Maimouna Dieye ile görüştü

Bakan Göktaş, Senegalli mevkidaşı Maimouna Dieye ile görüştü

11.07.2024 - 22:44 | Son Güncellenme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Senegal’in başkenti Dakar’daki resmi temasları kapsamında Senegal Aile ve Dayanışma Bakanı Maimouna Dieye ile görüştü.

Bakan Göktaş, Senegalli mevkidaşı Maimouna Dieye ile görüştü

Bakan Göktaş, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Resmi temaslarda bulunmak üzere geldiğimiz Senegal'de, Senegal Aile ve Dayanışma Bakanı Sayın Maimouna Dieye ile verimli bir ikili görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanla sosyal hizmet ve sosyal entegrasyona yönelik uygulamalardan, kadın, çocuk, engelli ve yaşlı bireylere ilişkin sosyal koruma kalkanının güçlendirilmesine kadar geniş yelpazede bir dizi başlığı ele aldık. Ülkelerimiz arasındaki ikili ilişkileri her alanda geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Bakan Göktaş, Senegalli mevkidaşı Maimouna Dieye ile görüştü

SENEGAL TURİZM VE EL SANATLARI BAKANI DİAO İLE GÖRÜŞTÜ

Bakan Göktaş, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Senegal Turizm ve El Sanatları Bakanı Sayın Mountaga Diao ile bir araya geldik. Kendileriyle, Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerindeki Afrika El Sanatları ve Kültür Evi Projesi ile elde edilen kazanımlar başta olmak üzere ortak çalışma alanlarımıza ilişkin oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Dostane ilişkilerimizi güçlü adımlarla geliştirmekte mutabıkız. Kıymetli misafirperverliği için Sayın Bakana teşekkür ediyorum” dedi.