GündemAteşböceği dizisi için flaş gelişme!

Ateşböceği dizisi için flaş gelişme!

18.09.2017 - 13:46 | Son Güncellenme:

STAR'ın popüler dizisi Ateşböceği'nin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ateşböceği 12. bölümde Emrah Aslı'yı kaçırıyor, Barış peşlerine düşüyor. Emrah konusunda Aslı'yı uyaran Barış bu kez de yanılmıyor. Aslı, Emrah'tan kurtulabilecek mi? Öte yandan Ateşböceği dizisi için flaş bir karar verildi.

Ateşböceği dizisi için flaş gelişme

STAR TV'nin en sevilen dizilerinden Ateşböceği dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ilgiyle izlenen Ateşböceği son bölümde Barış Emrah'a güvenmez ve bu konuda Aslı'yı uyarır. Aslı bunu ciddiye almaz lakin onu kötü bir süpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

ATEŞBÖCEĞİ 12. BÖLÜM FRAGMAN

ATEŞBÖCEĞİ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı’yı kötü bir sürpriz bekliyor!

Aslı ve Barış sonunda Veli'nin açığını yakalamış; bu işi bitirmek için yine bir maceraya atılmışlardır. Ama bu sefer Cahide'nin yönlendirmesiyle İlayda da olaylara dahil olur. İlayda'nın varlığı ile Aslı'nın ajanlık planları suya düşer. Barış'ın, Emrah'la ilgili uyarılarını dikkate almayan Aslı'yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

FLAŞ GELİŞME: ATEŞBÖCEĞİ YENİ GÜNÜNDE AYNI SAATTE!

Ateşböceği yeni gününde Pazar 20.00'da Star'da!

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in yer aldığı Ateşböceği, heyecanlı serüvenine Star ekranında Pazar akşamları devam edecek.

İkili yeni maceralarında birbirlerine olan aşklarını itiraf edebilecekler mi?

Haberin Devamı

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı sevilen dizi Ateşböceği’nin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.