GündemAteşböceği 7. bölümde Barış için karanlık dönem başlıyor!

Ateşböceği 7. bölümde Barış için karanlık dönem başlıyor!

08.08.2017 - 09:57 | Son Güncellenme:

Star Tv'de ekranlara gelen Ateşböceği'nin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in yer aldığı Ateşböceği, aşka hazırlıksız yakalananların heyecanlı hikayesi ile Perşembe akşamları Star ekranında!

Ateşböceği 7. bölümde Barış için karanlık dönem başlıyor

Aslı’nın geçmişten gelen korkuları su yüzüne çıkmaya başlar. Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başlar. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Haberin Devamı

Ateşböceği 7. yeni bölümde Aslı ile Barış duygularıyla yüzleşiyor. Okumak istemedini ısrarla vurgulayan Aslı'ya Barış sert çıkıyor. Onun kendi kararı olmadığını sadece korktuğunu söyleyen Barış, Aslı'nın bir şeyleri istemeye bile korktuğunu söyleyip Aslı'ya tepki veriyor. Aslı'nın ise Barış'a yaptığı duygusal çıkış karşısında Barış'ta tepkisiz kalmıyor ve Aslı'ya karşılık veriyor. İkilinin birbirleriyle olan can alıcı konuşmaları ise diziye damgasını vuracak.

Ateşböceği Perşembe akşamı saat 20.00' de Star Tv' de..

ATEŞBÖCEĞİ 7. BÖLÜM FRAGMANI