GündemAK Parti'li Saygılı'dan muhalefete orman yangınlarıyla mücadele eleştirisi

AK Parti'li Saygılı'dan muhalefete orman yangınlarıyla mücadele eleştirisi

18.08.2024 - 16:41 | Son Güncellenme:

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, "Muhalefet, politik tartışmalar, manasız suçlamalar ve bir sonuca varmayacak polemiklerle İzmir'de verilen yangın söndürme mücadelesine, İzmir'in zorluklar ve felaketler karşısında birlik olma ruhuna ihanet etti." dedi.

AK Partili Saygılıdan muhalefete orman yangınlarıyla mücadele eleştirisi

Saygılı, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin tüm gücüyle aydınlık istikbale yol almaya hazırlandığında muhalefetin hortladığını ve ortamı nefret söylemleriyle şiddet sarmalına dönüştürdüğünü savundu.

Haberin Devamı

Muhalefetin Türkiye'nin ilerlemesini, huzurunu, kardeşliğini ateşe attığını ileri süren Saygılı, "Bu ateş güzel İzmir'imizin ciğerleri ormanlarımız yanarken de kendini gösterdi. Muhalefet, politik tartışmalar, manasız suçlamalar ve bir sonuca varmayacak polemiklerle İzmir'de verilen yangın söndürme mücadelesine, İzmir'in zorluklar ve felaketler karşısında birlik olma ruhuna ihanet etti." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin irili ufaklı onlarca yangınla mücadele ettiğini anımsatan Saygılı, şunları kaydetti:

"İzmir'de devletimiz tüm ilgili ve yetkili birimleriyle fedakarca çalışırken müstemleke zihniyetli kifayetsizlerin tahriklerine kapılarımız kapalıdır. Türkiye ve İzmir için gün birlik olma günüdür. Birlik olup yaralarımızı saracağız, ormanlarımızı yeniden yeşerteceğiz. Çevre terörizmi başta olmak üzere her türlü eşkıyalığı kutsayan, medya ve kürsü teröristlerini dikkate almayacağız. Yeniden boy atacak taze fidanlar gibi yüzümüzü güneşe, aydınlığa dönecek ve çok sevdiğimiz, aşık olduğumuz ülkemize ve insanımıza nefes olacağız."