"Sus iblis kırarım boynuzunu ha!" "Halil Pazarlama" Halil" sözleriye hatırladığımız Oktay Sözbir, Şubat 2006'da aramızdan ayrıldı.
Sabri Bey'in kayınvalidesini canlandıran Latife Saruhan 2001 yılında aramızdan ayrıldı.
Huysuz ve cimri apartman yöneticisi Sabri bey yani Mehmet Akan 2006 yılında aramızdan ayrıldı.
Dizide Nimet karakterini canlandıran Güngör Erbayık, 2012 yılında 72 yaşında kalp krizi nedeniyle vefat etti.
Bizimkiler, 14 yıl kesintisiz olarak Türk televizyonlarında yayınlanmış, birkaç istisna dışında, yayınlandığı günlerin hep birincisi olmuş, izleyicinin en beğendiği, en çok ve en uzun süreyle izlediği dizi olma rekorunu elinde tutmuştur.
Dizinin yayından kaldırılmasının ardından bazı oyuncular başarılı bir şekilde yollarına devam etti. Büyük bir boşluğa düşenler de oldu. İşsizlik ve çeşitli hastalıklarla mücadele günleri başladı... Bazı isimler ise çoktan yaşamını yitirip aramızdan ayrıldı.