Son Güncellenme:
30 yıllık deneyimiyle binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat, bugüne kadar mağaza, Home Office, AVM ve iş merkezleri gibi pek çok farklı konseptte projeye imza attı. Her biri innovatif yapısıyla dikkat çeken bu projeler bulunduğu bölgeye de değer kattı.
600 daireden oluşuyor
Gül İnşaat bu defa da Beylikdüzü’nde bulunan 10 mahalleye bir yenisini ekliyor ve en yeni mahalle olan 11’inci Mahalle’yi hayata geçiriyor. 11’inci Mahalle tam da adına uygun olarak bir mahalle büyüklüğünde inşa ediliyor. Her geçen gün daha karmaşık ve büyük bir metropol haline dönüşen İstanbul’da eski mahallere duyulan özlem Beylikdüzü’nün en yeni mahallesiyle son buluyor.
Farklı büyüklük ve mimarideki dairleriyle her ihtiyaca cevap veren ve yaklaşık 30 bin metrekare alan üzerine kurulacak 11’inci Mahalle’nin %72’si yeşil alandan oluşacak.
11’nci Mahalle, hem fiyatları hem de farklı büyüklük ve mimarideki dairleriyle her ihtiyaca cevap veriyor. Proje 28 Bin 918 metrekare alan üzerinde hayat bulacak. 1+1 dairenin bulunmadığı 11’inci Mahalle’de 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2 ve 5+2 olmak üzere pek çok farklı ihtiyaca hitap edecek 600 daire ile birlikte 9 Ofis, market ve 28 Dükkan yer alacak. Daire, dükkan ve ofisler 2018 yılının Ekim ayı sonunda teslim edilmeye başlanacak.
Projede özlediğimiz mahalle kültürünü tekrar yaşatmak için her şey düşünülmüş. Beylikdüzü’nün en yeni mahallesinin yaklaşık 21 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. İçinde bir süpermarketin de bulunacağı projede çocuklar kendilerine özel alanlarda özgürce oynarken aileler de mahalleden çıkmadan tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek.
345 bin liradan başlıyor
180 Milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçen 11’inci Mahalle’de daire fiyatları 345.000 TL’den başlıyor. Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül önemli bir konuya dikkat çekiyor.
1+1 dairenin bulunmadığı projede her bütçeye uygun bir daire bulabilmek mümkün. Fiyatlar 345 bin TL’den başlıyor dairenin büyüklüğü ve konumuna göre 850 bin TL’ye kadar çıkabiliyor.
Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, 11’inci Mahalle ile ilgili önemli bir konuya da dikkat çekiyor. Gül, “Ev sahibi olmak isteyen kişilerin birçoğu o güne kadar kenarda köşede tuttukları tüm birikimlerini alacakları eve yatırıyor. Bu kişiler eğer tamamen bitmemiş bir projeden ya da maketten ev alacaklarsa öncelikli olarak projeyi yapan inşaat şirketlerinin daha önce bitirdiği projeleri nasıl tamamladığına, zamanında teslim edip etmediğine bakmalılar ki sora mağdur olmasınlar. Ayrıca Proje planları incelenirken brüt ve net metrekarelere de çok dikkat edilmeli.
11’inci Mahalle de dahil olmak üzere bizim tüm projelerimizde brüt ve net metrekareler arasındaki fark yüzde 30 ile 35 arasındadır. Bu rakamın bazen %35 leri geçtiğini görüyoruz, tüketicinin bu konuda bilinçli olması ve teslim zamanı geldiğinde mağdur olmaması için metrekareleri net olarak incelemesi gerekir. Yatırım amaçlı daire satın alacak kişiler ise bitmemiş bir projeyi satın alırken mutlaka dönüp ilgili inşaat şirketinin önceki projelerinin prim oranını, yeni başlayan projenin bölgeye nasıl bir değer kattığını incelemedirler. Biz tüm basın toplantılarımızda tüketicinin bilinçlenmesine yönelik açıklamalar yapıyoruz çünkü bilinçli tüketicinin her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de her zaman çıtayı yükselteceğini düşünüyoruz “ dedi.