EkonomiYurt dışına açılıyor

Yurt dışına açılıyor

15.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Limak Şirketler Grubu’nun bireysel kullanıcılara yönelik finansal teknolojileri içeren dijital hizmet platformu OlduBil, yurt dışı faaliyetlerini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yurt dışına açılıyor

İlk faz olarak, Limak’ın büyük altyapı ve inşaat projeleri yürüttüğü ve yatırım yaptığı Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Kuveyt, Kosova ve Makedonya gibi ülkeler hedefleniyor. Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Özdemir, “Hedefimiz 2023 yılı içinde OlduBil’i 3 kıtada hizmet veren bir şirket haline dönüştürmek” dedi.

Haberin Devamı

Limak'ın, kullanıcıların para transferi, alışveriş ve fatura ödemeleri dahil birçok finansal işlemi dijital ortamda bir bankaya gitmeye gerek duymadan tek yerden yapabilmesini sağlayan mobil hizmet platformu OlduBil'in, yurt içinde yakaladığı ivmeyi yurt dışına da taşımaya hazırlandığını duyuruldu.

Teknoloji transferi

Batuhan Özdemir, “Büyüme odaklı çalışmalarımıza henüz yeni girmemize rağmen, öncesindeki bir yıllık dönemde dahi kullanıcı sayımız 50 kat arttı, yenilikçi hizmetlerimize artan oranlarda talep var, OlduBil kart ile yapılan harcamalar 70 kat artış sağladı” dedi. OlduBil'in yurtdışı faaliyetlerine bu yılın ilk çeyreğinde ülkeler arası para transfer hizmetini sunarak başlayacağı bilgisi paylaşıldı. Özdemir, “OlduBil’i bu aşamada, Limak’ın faaliyette bulunduğu üç kıtada hizmet veren global bir şirket haline dönüştürmek istiyoruz. Teknoloji transferi önem verilen konuların başında geliyor, yatırım görüşmelerini başlattığımız yerler de var” dedi.