Ekonomiİnsan odaklı ekosistemler oluşturuyor

İnsan odaklı ekosistemler oluşturuyor

27.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

‘Akıllı Hayat 2030’ sürdürülebilirlik stratejisi doğrultusunda “yenileyici iş modelleri” ve “insan odaklı ekosistemler” ana başlıkları çerçevesinde, çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim prensiplerine uygun olarak 2030 ve 2050 hedefleri doğrultusunda ilerleyen Zorlu Holding, yayımladığı Sürdürülebilirlik Raporu’nda kaydettiği gelişmeleri paydaşlarına sundu.

İnsan odaklı ekosistemler oluşturuyor

Zorlu Holding CEO’su Cem Köksal, “Zorlu Holding olarak Akıllı Hayat 2030 stratejimiz çevresinde, “sorumlu yatırım holdingi” yaklaşımımızla daha eşit, adil ve kapsayıcı bir dünya için çalışıyoruz. Sürdürülebilirliği işimizin bir parçası değil, merkezi ve bütünü olarak ele alıyor, tüm faaliyetlerimizde insanın, toplumun ve gezegenin sağlığını gözetiyoruz. Çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim konularını şirket stratejilerimize ve tüm iş süreçlerimize entegre ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Pay ayırıyor

Tüm faaliyetlerinde toplumsal fayda odaklı bir yaklaşımla hareket ettiklerini ve sosyal yatırımlarda öncü olmayı hedeflerini dile getiren Köksal, “Her yıl FAVÖK’müzün yüzde 1’ini ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ayırma ve toplumsal etkimizi artırma hedefimiz bulunuyor” diye konuştu.