EkonomiGlütensiz pizza tabanıyla inovasyon ödülü aldı

Glütensiz pizza tabanıyla inovasyon ödülü aldı

15.11.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Pınar, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından 285 bin profesyonelin 400 binden fazla ürün ve yeniliği sergilediği SIAL Paris 2024’ten ödülle döndü.

Glütensiz pizza tabanıyla inovasyon ödülü aldı

Pınar’ın glütensiz pizza tabanı, fuarda, “SIAL Innovation” ödülüne layık görüldü. Pınar’dan yapılan açıklamada ayrıca şu bilgiler verildi: “Fuarda Türkiye mutfağının geleneksel lezzeti simit ve Pınar börek ailesinin en yeni üyesi tahinli börek, beğeni gördü. Pınar Et tarafından geliştirilen Planty markalı vegan ürünler başta Avrupa ve Kuzey Amerikalı ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılandı.”