EkonomiFTI mağduru turistler Türkiye’yi tercih ediyor

FTI mağduru turistler Türkiye’yi tercih ediyor

09.06.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’ye yılda 1 milyon turist getiren ve geçtiğimiz hafta iflas açıklayan Alman tur operatörü FTI’’ya ilişkin yaptığı açıklamada, “FTI bünyesinde bulunan ileriye dönük 400 bin ziyaretçi rezervasyonunun minimum iptalle tekrar ülkemize yönlendirilmesi için çalışmalar yaptık. Aldığımız bilgilere göre FTI misafirlerinin ileriye dönük Türkiye rezervasyonları çok büyük bir oranda yine Türkiye olarak gerçekleşmekte” ifadelerini kullandı.

FTI mağduru turistler Türkiye’yi tercih ediyor

Bakan Ersoy, Samsun Kültür Yolu Festivali’nde yaptığı açıklamada, kriz masası oluşturduklarını, ilk olarak Türkiye’de tatilde bulunan 25 binden fazla FTI misafirinin ülkelerine dönüşleri ve mağduriyetlerinin engellenmesinin organize edildiğini söyledi.

 

KEŞFETYENİ
Esra Erol'un kardeşi evlilik yolunda ilk adımı attı! 'Milyon kez evet'
Esra Erol'un kardeşi evlilik yolunda ilk adımı attı! 'Milyon kez evet'

Cadde | 05.04.2025 - 07:55

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, Alişan ile nişan atmış bu olay bir dönem magazin gündemine damga vurmuştu. Yeni aşka yelken açan Eda Erol, evlenmeye hazırlanıyor.

Yazarlar