SözlükÇete Ne Demek? Çete Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Çete Ne Demek? Çete Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

03.02.2022 - 06:28 | Son Güncellenme:

Çete kelimesi dilimizde oldukça yaygın bir şekilde kullanılmakta olan kelimelerden birisi olarak bilinmektedir. Çete kelimesinin kullanıldığını duyduğunuz zaman ne anlama geldiğini bilmiyorsanız eğer öğrenmek isteyebilirsiniz. Çete ne demek? Çete TDK sözlük anlamı nedir? Çete kelimesinin ne anlama geldiğini tüm detayları ile derledik.

Çete Ne Demek Çete Tdk Sözlük Anlamı Nedir


Günümüzde en fazla kullanılmakta olan kelimelerden birisi de çete olarak bilinmektedir. Çete kelimesi ise günümüzde oldukça fazla kullanılan kelimelerden birisi olarak ifade edilebilir.

Çete Ne Demek?

Çete kelimesi oldukça fazla bir şekilde kullanılan kelimelerden birisi olarak ifade edilebilir. Çete kelimesinin ordu birliklerinden olmayan, genellikle gönüllü sivil halktan oluşan silahlı küçük birliği ifade etmek için kullanıldığını söylemek mümkündür. Aynı zamanda çete kelimesinin kötü bir amaçla bir araya gelmiş birkaç kişilik topluluk manasına geldiğini söylemek de mümkündür.

Çete TDK Sözlü Anlamı Nedir?

Çete kelimesi dilimizde oldukça fazla kullanılan kelimeler arasında yer almaktadır. Bir organizasyon türü olarak da ifade edilebilir. Çete kelimesinin sözlük anlamı ise yasa dışı işler yapmak veya şiddet içeren davranışlarda bulunmak amacıyla bir araya gelmiş topluluk, arkadaş grubu ya da aile olarak tanımlanabilir.