SözlükAmigurumi Blo Nedir, Nasıl Yapılır? Blo Açılımı Nedir?

Amigurumi Blo Nedir, Nasıl Yapılır? Blo Açılımı Nedir?

05.09.2022 - 16:06 | Son Güncellenme:

Amigurumi Blo en fazla kullanılan örgü teknikleri arasındadır. Genelde renk geçişlerinin düzgün olması için kullanılır. Amigurumi blo yaparken ilmeğin arka kısmına tığ batırarak örgü yapmanız gerekir. Amigurumi BLO nasıl yapılır ve ne demektir sizler için derledik.

Amigurumi Blo Nedir, Nasıl Yapılır Blo Açılımı Nedir

 Amigurumi BLO ilmeğin arkasına tığ batırarak örme işlemidir. Örgüye yeni başlayan kişilere önerilir. 

Haberin Devamı

 Amigurumi BLO Nedir, Nasıl Yapılır?

 Amigurumi blo bir örgü tekniği olarak bilinir. Örgü örerken ilmeğin arka kısmına tığ batırarak örgüyü devam ettirme işlemine amigurumi BLo tekniği denir. Özellikle örgü örmeye yeni başlayan ya da örgü isimlerini merak eden kişiler tarafından amigurumi blo merak edilerek internetten araştırılmaktadır. Basit bir örme modeli olduğu için yeni başlayanlara amigurumi blo tekniği ile örmeleri önerilmektedir. Amigurumi blo tekniğinde ilmeğin arka kısmına tığ batırarak örgü tamamlanır. 

 BLO Açılımı Nedir?

 Amigurumi blo bir örgü tekniğidir. Blo açılımı da Back Loop olarak karşımıza çıkar. Blo tekniği genellikle renk geçişlerinin daha düzgün olması için tercih edilir. Ayrıca ayakkabı kenarı için çıkıntı yapmak isteyenler de amigurumi blo tekniğini kullanabilir.