EğitimKıvrak Küba Dansı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Kıvrak Küba Dansı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

25.07.2022 - 15:33 | Son Güncellenme:

Kıvrak Küba dansı bulmaca cevabı, harf sayısına göre yazılmaktadır. Bulmaca sorusuna ait kutu sayısına uygun cevap bulunarak yazılmaktadır. Harf harf yazılan bulmaca cevaplarında yukarı aşağı, sağ sol kutu harfleri de çok önemlidir. Her birinde istenen cevaplar bir biriyle uyumlu olmalıdır. Kıvrak Küba Dansı bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada Küba dansı hakkında mera edilen tüm detaylar.

Kıvrak Küba Dansı Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

Kıvrak Küba dansı bulmaca cevabı, HABANERA olarak yazılmalıdır. Bulmaca cevabını yazmadan önce komşu sorulara da dikkat etmek gerekmektedir.

Haberin Devamı

Kıvrak Küba Dansı Bulmaca Cevabı Nedir?

Bulmaca sorusu Kıvrak Küba dansı olarak görüldüğünde, habanera cevabı yazılmalıdır. Bulmaca her yaştan insan için hem eğlence hem de kültür birikimi aracıdır. Sadece bulmaca çözerek, eyifli vakit geçirerek kelime hazinenizi de geliştirebilirsiniz.

Harf Harf Bulmacada

Kıvrak Küba dansı sorusu bulmacada çıktığında cevap HABANERA olarak yazılacaktır. Ancak harf sayısı da önemlidir. Sekiz harfli bir bulmaca sorusu Habanera yazılabilir fakat 5 harfli bir soru çıktığında SALSA yazılması gerekmektedir. Harflerine göre; H-A-B-A-N-E-R-A ya da S-A-L-S-A Kıvrak Küba dansı sorusu için yazılabilecek cevaplardır.