EğitimHomeless Ne Demek, Türkçesi Nedir? Homeless Kime Denir?

Homeless Ne Demek, Türkçesi Nedir? Homeless Kime Denir?

20.07.2022 - 05:07 | Son Güncellenme:

Homeless, evi barkı olmayan, evsiz kimse demektir. Homeless olarak tanımlanan kişilerin düzenli ve yerleşik bir hayatı bulunmamaktadır. Köprü altları, sokaklar ve park- bahçelerde yaşamaya çaba harcamaktadırlar. Doğanın zorlu koşullarında terkedilmiş mekanlarda ve ücra köşelerde barınmaktadırlar. Homeless ne demek, Türkçesi nedir? Homeless kime denir? İşte, tüm detaylar.

Homeless Ne Demek, Türkçesi Nedir Homeless Kime Denir

Homeless, evi barkı bulunmayan, kimsesiz ve evsizlere denmektedir. Homeless olarak adlandırılanlar, kimsesiz ve vatansızlardır. Sokaklarda, terkedilmiş mekanlarda yaşam sürdürmektedirler. Himaye edecek kimseleri bulunmadığından savunmasız bir yaşam sürmektedirler.

Homeless Ne Demek, Türkçesi Nedir?

Homeless, evsiz- kimsesiz demektir. Berduş, yurtsuz ve yuvasız kişi demektir. Homelessler ücra köşeler, sahipsiz mekanlar ve sokaklarda barınmaktadır. Bakımsız, yersiz ve kimsesiz kişilerdir. Kimsesi bulunmadığından bütün tehlikelere karşı savunmasız kişilerdir.

Homeless Kime Denir?

Homeless, yersiz, vatansız, evi barkı bulunmayanlara denmektedir. Homeless, İngilizce bir sözcüktür. Türkçesi evsiz- kimsesiz, yurtsuz, bakımsız kişilere denir. İzbe yerler, terk edilmiş yapılar ve sokaklarda yaşamaktadırlar. Homeless olarak tanımlananlar kimsesiz ve vatansızlardır. Her türlü tehlikeye açık olarak yaşam savaşı vermektedirler. Homeless denilen kişiler için sokaklar ve terk edilmiş alanlar yaşam alanıdır.