Eğitim Harvest Ne Demek, Türkçesi Nedir? Harvest All Ne Demek?

Harvest Ne Demek, Türkçesi Nedir? Harvest All Ne Demek?

28.05.2022 - 03:24 | Son Güncellenme:

Harvest kelimesi Türkçe anlamı hasat ve mahsul olarak çevrilmektedir. Mahsul toplama zamanın gelmesine İngilizcede harvest denilmektedir. Ekin biçme, hasat, hasat zamanı, mahsul ve netice anlamları taşıyan harvest farklı cümle anlamları sunmaktadır. Harvest kelimesi ne demek ve Türkçe karşılığı ne anlama gelmektedir ayrıntıları ile derledik.

Harvest Ne Demek, Türkçesi Nedir Harvest All Ne Demek

Harvest kelimesi Türkçe karşılığı mahsullerin toplanma zamanı ve toplama işlemi olarak bilinmektedir. Mahsul toplama veya ekme biçme anlamları taşıyan bu sözcük aynı zamanda netice anlamına da gelmektedir. Ürün ve sonuç kelimeleri de bu sözcük anlamı olarak kullanılmaktadır.

Harvest Ne Demek ve Türkçesi Nedir?

Harvest sözcük karşılığı hasat, hasat zamanı ve mahsullerin toplama zamanının gelmesi olarak çevrilmektedir. Türkçe karşılığı bakımından bu sözcüğün birden fazla anlamı bulunmaktadır. Cümle içerisindeki anlamları ile kelime farklı ifadelere karşılık gelmektedir.

Harvest All Ne Demek?

Harvest all terimi tarım alanında faaliyet gösteren kişilerin hasat zamanının geldiğini ifade etmek için kullanılmaktadır. Hasat zamanı ya da mahsullerin biçme zamanı olarak da ifade edilerek cümle içerisinde kullanılmaktadır.