02.06.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:
İlk durak Urla’nın meşhur Deveci Kahvesi oldu. Malgaca pazar alışverişi ile devam eden etkinliğin bir sonraki durağı olan Urla Cooking Class’ta davetliler, pazardan aldıkları ve bahçeden topladıkları malzemeleri Filiz Makarna ve Mardin Bulguru çeşitleriyle birleştirerek yemek hikayelerini yazdılar. Öğle yemeğinde ise; Urla ve Mübadil Mutfağı Uzmanı Şef Dilek Yetkiner’in hazırladığı Ege mutfağı menüsü deneyimlendi. Hiç Urla’nın Kurucusu Duygu Özerson Elekdar’ın Urla’da başlayan yolculuğunu da aktardığı etkinlikte Barilla Türkiye Pazarlama Direktörü Selcen Tokgöz Özkan da Filiz olarak Türk mutfağının özünü koruma adına üstlendikleri misyonu ve Filiz’le #BuYemekSeninHikayen mottosunun amacını anlattı. Akşam Green Michelin Yıldızlı Hiç Urla’da Dilek Yetkiner ve Hiç Urla ekibinin hazırladığı deneyim menüsü sunuldu.