02.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:
İZMİR DHA
Altı yıldan bu yana İzmir’de üretim tesisleri bulunan Sini Ev Böreği ve Baklava ortaklarından Levent Gül, 2010 yılında Karabağlar’da yeni modern tesislerine geçmelerinden sonra, işletmeleri kendine ait yerlerde şubeleşmeye geçtiklerini söyledi. Gül, Ege Bölgesi ve İzmir içerisinde franchise bayilikler vermeyi planladıklarını bildirdi.
“Taklit savaşını kazandık”
Gül, “Talepler doğrultusunda üretim ve müşteri portföyümüzü her geçen gün büyüten firmamız, 2012 yılındaki hedefleri arasında öncelikle Ege Bölgesi ve İzmir içerisinde franchise vermeyi planlıyor. Yaklaşık iki yıldır iyi bir konsept ile bayilikler vermeye başladık. Bizler de yüksek gelir elde etmek isteyen yatırımcıları bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz” dedi. Sini Ev Böreği ve Baklava markasının bölgede artık çok iyi bilindiğini anlatan Gül, logo ve marka taklitlerine karşı yasal mücadelelerini kazandıklarını ve İzmirlilerin bu tür girişimlere kesinlikle itibar etmediğini görmekten de mutluluk duyduklarını ifade etti.
Sini Börek ve Baklava Şirket Müdürü Engin Hoy ise “İster 1 Tepsi , İster 100 Tepsi” sloganıyla ev ve işyerlerine ücretsiz servis ile talepleri karşılayan tescilli marka Sini Ev Böreği ve Baklava’nın, ürün kalitesiyle de farkını ortaya koyduğunu anlattı.