EgeSahnede gelin var!

Sahnede gelin var!

10.08.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Belaruslu sanatçı Olga Napoli, iş insanı Ahmet Çiğdem ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda dünya evine girdi. Gecede sahne alan Gülben Ergen, ilk kez bir gelinle sahneye çıktığını belirtti

Sahnede gelin var

Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda dünya evine giren Belarus’lu sanatçı Olga Napoli ile iş insanı Ahmet Çiğdem’in düğün töreni çok renkli geçti. Çiftin düğününde sahneye çıkan Gülben Ergen şarkıları ile coştururken ünlü sanatçı sahneye gelin ile el ele çıktı ve “Bugüne kadar sahneme hiç gelin çıkmamıştı. İlk kez sahnemde gelin var” dedi. Gülben Ergen gelin Olga Napoli’nin yanı sıra damat Ahmet Çiğdem, damadın kız kardeşi Gülten Pehlivan ve Pars Medya’nın ortağı olan Kurban Akar’ı da çıkartarak hep birlikte şarkı söylediler. Elegance Day tarafından organize edilen düğüne yüz doksan davetli katılırken, Vakko imzalı gelinlik giyen Olga Napoli’nin sanatçı arkadaşları gelini yalnız bırakmadılar. Kübalı şarkıcı Solanch De La Rosa’nın grubu ile birlikte söylediği şarkıların yanı sıra düğünde Diamods dans grubunun renkli dans gösterileri ilgi ile izlendi. Gelin Olga Napoli zaman zaman şarkı söyleyen sanatçılara eşlik etti.

Haberin Devamı

Sahnede gelin var

Gecenin sanatçısı olan Gülben Ergen sahneye gelin Olga Napoli ile el ele tutuşarak birlikte çıktılar. Çalan oyun havası eşliğinde sahnede karşılıklı oynayan ikili renkli görüntüler verdiler. Şarkıları ile davetlileri coşturan Gülben Ergen, güzel sesi ile dikkat çeken Olga Napoli’yi sahneye çıkararak şarkı söylettirdi. Mustafa Sandal ile düet yaptıkları “Sana ihtiyacım var” adlı şarkıyı klibi eşliğinde seslendiren Olga Napoli’ye Gülben Ergen de eşlik etti ve “Mustafa Sandal ile çok güzel bir düet çalışması yapmışsınız. Mustafa Sandal burada yoksa ben varım” dedi.

Sahnede gelin var