27.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:
Fırıncı Yücel Kara, ekmeği parça parça kesip kilogramı 2 lira 25 kuruştan sattığını belirterek, “Ekmeğin yapımında tam buğday, çavdar, yulaf ve mısır unu kullanıyorum. Besleyici ve sağlığa yararlı bir karışım elde ediyoruz” diye konuştu.
“Çılgın projemiz güçlü kadınlar”
KONAK Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen kurslara katılan kadınların el emeği göz nuru el işleri Basmane Semt Merkezi’nde sergilendi. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, semt merkezlerinin ve Konak Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği içinde ortaya güzel çalışmalar çıktığını söyledi. Tartan, “Bizim çılgın projemiz; kadını evden çıkarmak, üretime dahil etmek” dedi.