EgeOrotoryolu kutlama

Orotoryolu kutlama

07.12.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 88. yılında müzikli orotoryo sundu.

Orotoryolu kutlama

Başkan Mustafa İnce’nin eşi Nilüfer İnce’nin de Türkiye’nin ilk valisi Lale Aytaman rolünü üstlendiği oratoryoda, Cumhuriyete damga vuran isimler yer aldı. Kerime Halis, Bahriye Üçok, Ayşe Sıdıka Avar, Lale Aytaman, İdil Biret, Semiha Berksoy, Filiz Dinçmen, Türkan Akyol, Türkan Saylan, Fatma Refet Angın, İclal Ersin, Emel Gazimihal, Bedia Muvahhit, Afife Jale, Afet İnan, Zekiye Midyat, Gül Esin, Satı (Hatı) Çırpan ve Mebrure Gönenç’in anlatıldığı gösteri, beğeni topladı. “Hepimiz Zübeyde anayız” mesajı verildi.

 

KEŞFETYENİ
Pankartı görünce dayanamadı! Hemen sahneye çağırdı
Pankartı görünce dayanamadı! Hemen sahneye çağırdı

Cadde | 22.04.2025 - 19:58

Adı gibi her yaptığı olay olan Hadise, yurt dışı konserlerine devam ediyor. Konserde bir hayranının gösterdiği pankarta kayıtsız kalamayan Hadise, harekete geçti.

Yazarlar