EgeMerkezefendi’ye Halk Et açılıyor

Merkezefendi’ye Halk Et açılıyor

29.09.2024 - 00:06 | Son Güncellenme:

Merkezefendi Halk Et, çok yakında kapılarını açıyor.

Merkezefendi’ye Halk Et açılıyor

Denizli'de bir ilk olan ve Merkezefendi Belediyesi’nin hayata geçirdiği bu proje hem bölge ekonomisine katkı sağlamayı hem de vatandaşların kaliteli ete uygun fiyatlarla ulaşmasını hedefliyor. Merkezefendi Belediyesi olarak, Halk Süt ve Halk Ekmek’ten sonra Halk Et projesini de hayata geçirdiklerini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bu güzel haberi paylaşmak benim için büyük bir mutluluk. Hemşehrilerimizin kaliteli ve uygun fiyatlı ete kolayca ulaşmasını istiyoruz. Emekliler Halk Et mağazalarımızdan daha uygun fiyatlarla yararlanabilecekler. Merkezefendimize şimdiden hayırlı olsun” dedi. Pirzolanın kilosu 650 lira, kaburganın kilosu 500 liraya, külbastının kilosu 600 liraya, kuşbaşının kilosu 480 liraya, dana kıymanın kilosu 350 liraya, dana kuşbaşının kilosu 450 liraya, antrikot-bonfilenin kilosu 700 liraya, ızgara köftenin kilosu 350 liraya ve haşlama kemiğin kilosu ise 350 liraya satılacak.