EgeMektup adres bulamıyor!

Mektup adres bulamıyor!

17.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çeşme PTT Müdürü Suzan Çırağ, ilçede ve Alaçatı’da posta dağıtımında kapı zillerinde isim yazmaması ve posta kutusu bulunmaması nedeniyle sorun yaşadıklarını söyledi.

Mektup adres bulamıyor

Suzan Çırağ, her 2 belediyenin de sokak isimlerini ve kapı numaralarını düzenlediklerini, ancak buralarda ikamet eden bazı mahalle sakinlerinin kapı zillerine isim yazmadığını ve posta kutusu kullanmadıklarını belirtti.
Dağıtıcılar şaşırdı
Bu durumda posta dağıtıcılarının adreslerdeki kişilere ulaşmakta zorluk çektiğini vurgulayarak, “En önemlisi gönderiler posta kutusu olmadığı için kapı aralarına sıkıştırılıyor. Böyle olunca da kaybolabiliyor” dedi.

Haberin Devamı

Beş köyde daha su sorunu çözülüyor

Nif Dağı’ndan gelen kaynak suyunu kullanan ancak eskiyen su borusundaki kaçaklar nedeniyle yeterli su alamayan köylerde, İZSU tarafından alt yapı yatırımı başlatılıyor. Ayrıca Belenbaşı, Doğancılar, Kırıklar ardından da Saipler ve Bozköy’ün içme suyu şebekeleri yenilenecek. Çalışmalar tamamlandığında, özellikle su sıkıntısının yaşandığı yaz aylarında sağlıklı ve kesintisiz su verilmiş olacak. Bozköy ve Kırıklar yakınındaki Karacağaç’ta su kuyusu açarak rezerv oluşturan İZSU, kaynak suyunun yetersiz kaldığı zamanlarda da bu köylerde kuyuları devreye alacak.

Özel Ege Lisesi 25 yaşında

Konak’ta 1987 yılında açılan, 1996-1997 öğretim yılından itibaren Bornova’da eğitime hizmet vermeyi sürdüren Özel Ege Lisesi çeyrek asırlık bir okul olmanın gururunu yaşadı. Özel Ege Lisesi, 25. yıl kutlamalarını okul yerleşkesindeki Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde gerçekleşen törenle başlattı.