EgeKitapseverler Urla’da buluştu

Kitapseverler Urla’da buluştu

10.08.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Urla'da ilk defa düzenlenen 'D&R Urladam Kitap Festivali'nde hayranlarıyla buluşan İclal Aydın, "Yemek tarifi okuru sofraya davet etmektir. O sofrada olmak bizleri birleştiriyor" dedi.

Kitapseverler Urla’da buluştu

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R'ın bu yıl ilk defa düzenlediği 'D&R Urladam Kitap Festivali', yaklaşık 5 bin kişiye unutulmaz bir dört gün yaşattı. İclal Aydın ve Ayşe Kulin'in de aralarında bulunduğu dokuz yazarın söyleşi gerçekleştirdiği festival, film gösterimleri ve konserlerle daha da eğlenceli hale geldi. Festivale ev sahipliği yapan Urladam’ın kurucusu Ercan Kesal ise, yeni kitabı 'Nasipse Günce'nin yakında raflarda olacağını müjdeledi. 

Haberin Devamı

Yaklaşık 2 bine yakın kitabın imzalandığı etkinlikte, sofra ve edebiyatın birleştirici gücüne değinen İclal Aydın, "Bir yemeği tarif etmek okuru sofraya davet etmektir. O sofrada olmak bizleri birleştiriyor" diye konuştu. Birçok aşk romanının yazarı Kulin ise, "Sinema ile roman dili farklıdır. O kitap benim için çok kıymetliyse ve değişeceğini tahmin ediyorsam vermem, verdiysem de adaptasyon sürecine asla müdahale etmem" dedi.